Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Acum va "bombardez"!
Am mai gasit un articol interesant despre sarcina si problemele ei cel mai des intalnite www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=101" target="_blank">AICI, si www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=97" target="_blank">AICI si in final(sau inceputul) www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=95" target="_blank">AICI!
E interesant!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pufymic multumim de info, e bine de stiut cu contractiile astea, cele care suntem la prima sarcina sa nu ne ingrijoram prea tare in necunostinta de cauza...

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufymic multumesc mult pentru parola si informatii! Eu incerc sa nu ma stresez acum si cu contractiile astea, ca deja m-am consumat teribil cu TT si alte chestii. Am citit si eu articole si se pare ca e nomal sa apara la jumatatea sarcinii sau chiar mai devreme.

Eloise 17+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

va multumesc tuturor pentru urarile de la multi ani!
Ioana, da-mi si mie parola contului comun , ca vreau sa imi pun si eu poze cu burtica in album. Ti-am scris ieri pm , dar probabil nu l-ai primit.

Gabi 22+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pufymic eu nu pot sa deschid ultimele 3 link-uri, care ni le-ai dat

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Pufymic chiar mi-a placut ideea ta cu Alesio. Mie chiar mi-ar prinde bine ca mi-ar trece timpul mai repede, nu mai m-as ingrasa si as avea si eu companie toata ziua. Plus ca Alesio pare asa un scump si seamana foarte bine cu copilasii finlandezi, asa blondut.

Pai daca Ignatica a divulgat DPN-ul ei modificat pentru luna august am si eu curajul sa va zic ca si la mine DPN s-a modificat pe 28 august dupa ultimele masuratori.Se pare ca am avut ovulatie mai devreme sau cum, ca UM este 28 noiembrie?

Pupici,

Vauva 24+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Ramomar nici eu nu le mai pot deschide ca cica e "reclama.interzisa"!
Daca vreti va trimit link-urile pe PM!

Gabi n-am primit PM de la tine....sau nu mai stiu eu?Iti trimit imediat parola!

Vauva vrei sa modific si in listuta DPN-ul?
Sa stii ca sigur nu te-ai mai ingrasa prea tare cu Alesio in zona ca e ffff neastamparat

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufymic poti schimba DPN-ul.

Ma bucur ca nu sunt singura care va trece prin emotii mari in august, Vauva o sa avem galerie cam in aceeasi perioada.

Ce bine ca nu ne da lumea afara de aici, chiar daca vom fi mamici de august.

Ignatica

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Lakioana , poza cu pricina e chiar ultima de la Bebicii nostri.Am vazut ca fetele au reusit sa o vada,asa ca mai incearca si tu o data.

Mai am si doua filmulete unde se vede fatuca,poate cand se intoarce sotulica al meu sa ma ajute sa fac cateva poze, ca eu nu ma pricep sau ,mai bine zis,imi este lene sa-mi bat capul....

Azi nu prea am chef de invatat asa ca poate ma apuc si va fac listutza promisa...

Pufy si noi ne-am distrat pe seama "marimii"

Nicol 22+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Fetelor vedeti ca am mai facut un folder(sa nu dati cu rosii.....sau macar nu cu cele necoapte ca dor) in notepad despre sarcina si problemele frecvente din timpul ei.
E super fain articolul!

Nicol despre ce lista e vorba?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput