Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Pufymic, iti multumesc, dar deocamdata nu am primit nimic pe mail. Eu as vrea sa primesc mesaje pe PM dar nu stiu cum sa fac...poate imi spui tu cum sa-l activez.
Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
in primul rand bun venit noilor burtici michella, lakioana si eli26. Sedere cat mai placuta la noi!
Ignatica, nu-i nimic, inseamna ca tu vei deschide listuta de nasteri la noi. Vei avea o galerie de toata frumusetea, iti promit de pe-acum!
bb_ralukutza, asteptam vestile bune de la eco morfo.
Acum incep sa ma napadeasca si pe mine gandurile negre si emotiile pentru eco morfo de saptamana viitoare. Dar nu le las sa-mi umple mintea si sufletul!
Pupici tuturor fetelor!

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna fetelor! Pentru Lakioana si alte fete care au batai de cap cu activarea PM-ului: aceasta se face de pe prima pagina TOATE FORUMURILE, jos de tot, dupa lista completa a forumurilor, gasiti MESAJE PRIVATE, Inbox. Dati click acolo si activati-va optiunea PM, pentru ca initial nu e activa.
Am si eu o intrebare. Azi dimineata, intinsa fiind in pat, am simtit acele contractii despre care intrebau multe fete cu ceva timp in urma (dar eu nu mai retin care erau raspunsurile 'experimentatelor') : contractii puternice, uterul intarit vizibil aproape, peretele abdominal dur, timp de circa o jumatate de minut, un minut. Complet nedureroase dar...ciudate. Spuneti-mi, sunt celebrele Braxton-Hicks? M-au cam intrigat... Nu e devreme, la nici 5 luni de sarcina?

Eloise 17+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

A! Pufy sau Lexi imi dati si mie un PM cu parola email-ului comun? Multumesc!

Eloise 17+ cu
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Multumesc pentru informatii...deja descoperisem cum sa il activez...dar a fost util altora.
Acum putem comunica si mai bine...poate ca primesc si eu parola.
Multumesc tuturor.
Sunteti foarte dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi bine faci cu gandurile alea negre!!

Ingnatica noa zi: te trec in fruntea listei? Chiar ca vei avea galerie serioasa la nastere...!

Acum am intrat si eu pe chat dar cam bate vantul.....ca nu-i nimeni!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Bun venit noilor gravidutze !!!!!

Eloise...ce ai simtit tu sunt intr-adevar contractii. Nu vreau sa te sperii dar la mine nu durau atat de mult... ci maxim 10-15 secunde.
Suna-ti si tu medicul si vezi ce-ti zice.Oricum din cate am mai citit sunt multe gravide care mai au din cand in cand contractii. Important e sa nu fie dese si ..cel mai important..sa nu dauneze pentru ca cunosc foste gravidutze care nu au avut nici o problema toata sarcina desi au simtit contr. pe toata perioada. Asa ca e ..dupa noroc .

Inni 23+

Mergi la inceput

Eloise uite www.desprecopii.com/info.asp?id=129" target="_blank">aici despre travaliul prematur si contractiile Braxton-Hicks.
Eu din experienta proprie de la sarcina cu Alesio vreau sa-ti zic ca toata sarcina am avut contractii si dureri de abia umblam(trebuia sa ma opresc de durere si sa astept sa-mi treaca)....dar am avut si contractii nedureroase(pe care nici nu le bagam in seama).

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Si uite ce am mai gasit despre contractiile Braxton-Hicks:

Contractii Braxton Hicks. Aceste contractii, neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina. Durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase. Desi nu pot declansa nasterea, aceste contractii pot duce totusi la dilatarea colului uterin creind senzatia ca urmeaza nasterea inainte de vreme. Daca aceste contractii devin insuportabile si sunt insotite de dureri abdominale, ale spatelui sau ale pelvisului, si eventual sunt insotite de scurgeri vaginale, contactati urgent medicul.

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

nicolstoy felicitari pentru rezultatele bune de la eco; e bine ca bebe tau nu e "rusinos" deloc si isi arata putzuruca
lakioana stari de oboseala mai acute si senzatie de greata am avut si eu pana acum o luna, dar acum mi-e mult mai bine, oboseala ma mai ia, caci creste burticutza si respir mai greu, dar incerc sa ii fac fatza; iar in legatura cu durerile de spate(mai bine zis de sale)si pe mine ma iau destul de des fiindca toata ziua stau pe scaun la birou si e cam nasol, ar trebui si putina miscare,
eloise despre contractii chiar nu stiu ce sa zic, oare eu nu le am sau nu le-am observat?!
pupici la toata lumea!

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput