Mamici de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Nicolstoy, ti-am cautat poza cu bebita, sa-i vad putzuca, dar nu am gasit-o...Oare am inteles eu gresit si spuneai ca o sa ne-o arati mai tarziu?

Ioana side 22 sapt.+

Mergi la inceput

Nicolstoy, ti-am cautat poza cu bebita, sa-i vad putzuca, dar nu am gasit-o...Oare am inteles eu gresit si spuneai ca o sa ne-o arati mai tarziu?

Ioana side 22 sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pai eu la inceput dormeam in nestire,seara la 9 eram franta si dimineata pina la 10-11 nu ma puteam ridica.si doar sunt casnica,ziceai catrag ziua in plug.dupa 3 luni jumate au trecut toate astea.acuma sunt fit si nu prea mai pot adormi seara pina la 12-1 iar al meu sot pleaca dimineata la servici si mai mult il deranjez cu foitul prin pat.
Bedrosmarttinem pumnii pentru sambata sa vezi putza bebelui

v-am pupat ,ma duc sa-mi fac o supa de galusti ca nu am mai mancat de o saptamana.

Mergi la inceput

Sorry...pentru doua mesaje identice...dar mi-a picat netul si nu am mai stiut daca am trimis sau nu mesajul

Mergi la inceput

Uite ca eu nu pot scapa de starile astea de oboseala...LA 22 SAPTAMANI. Plus ca ma doare toata coloana...de sus pana jos cu umeri cu tot.Mai mult ca sigur e de la statul pe scaun...dar abia le mai suport. Abia astept prenatalul...SUNT FRANTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nicolstoy, ma bucur ca ai vesti bune de la morfologica si ca bebele e bine, tocmai am vazut si eu poza cu putzica
La mine bebe e in prezentatie pelvina, sper sa se intoarca sa nu ramana asa, oricum optez pentru cezariana

23 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lakioana eu nu am stari de oboseala....dar am avut la prima sarcina si stiu ce nasol e!
Si mai sunt fete care au "problema" asta cu somnul!Deci nu esti singura[;D]!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Lakioana ti-am trimis un email cu parola pe emailul ce il ai trecut sus in bara...sper sa-l primesti!Ar fi bine sa-ti activezi mesajele private(PM-ul) aici pe forum ca e mai usor asa sa primesti mesaje de la membrii forumului.

Martha stai linistita ca are timp gramada sa se intoarca bb ...si daca tu tot vrei cezariana nici nu mai conteaza cum sta!
Sunt bebici care se intorc si in ultimele sapt. de sarcina!

Nicol am vazut si eu bebele tau!Mey da' ce putzoi are...!Sa va traiasca!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Nicolstoy ma bucur ca totul a iesit bine la ecografie.
Si eu sunt cam somnoroasa in timpul zilei, dar incerc sa supravietuiesc la serviciu.
Pufymic am uitat sa mentionez mai demult ca la mine DPN-ul s-a modificat la ultimele ecografii la 29 august 2006. Eu am preferat sa raman aici, la mamici de septembrie-octombrie, chiar daca voi naste mai devreme. Pana la urma cred ca vom fi putine care vom naste chiar in ziua mentionata de doctori. Din cate am inteles, pe mine ma vor programa pentru cezariana cu o saptamana - doua inainte.
Am intrat de curiozitate pe un site unde erau imagini din diferite stadii ale cezarienei... nu va recomand!

Va pup,

Ignatica

24+

Mergi la inceput

Ignatica sa modific atunci DPN-ul?Nu conteaza ca vei naste in august ca esti bine venita aici cu noi(si la pitici de sept-oct 2004 sunt mamici care au nascut in august dar au ramas cu noi)!Important e sa stai unde te simti bine!
Daca nu pui link-ul ala cu cezarienele pe forum,mi-l trimiti mie te rog prin PM?
Tu de ce nasti prin cezariana?Ai cumva probleme cu ochii(parca asa stiam...sau va incurc)?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput