Clubul optimistelor (14)
Raspunsuri - Pagina 16
daniela_daneza spune:
Pai , stabilim impreuna...de ziua copilului 1 IUNIE? Locatia o stabilim noi.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Primim, ca tocmai atunci e ziua lor...Am zis asa la nimereala...in week--endul de dupa atunci...sau inainte ...
Dany
SunSmile spune:
DEci pe 1...inainte sau dupa? Hai doritoarele sa spuna! Eu vreau oricand...de preferat in weekend. Pana pe 21 iunie in principiu sunt available. Bine...s-ar putea sa mergem la ai mei, dar nu asta-i baiul! Deci astept date concrete!!!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Primim, ca tocmai atunci e ziua lor...Am zis asa la nimereala...in week--endul de dupa atunci...sau inainte ...
Dany
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
BraveGirl spune:
Si eu vreau la intalneala..dar we de dupa 1 iunie, ca pe 28 mai, duminica adica, eu am examen....
Sun-te iert anul asta ca nu ai timp sa cumperi diamantul, dar la anul nu mai scapi ...am la dispozitie un an intreg sa te bat la cap
==========
Corina
Albumul meu
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
prajitura a iesit f buna, merita chiar incercata, e foarte simpla si gustoasa. Am facut-o cu mere deasupra. Am dus si la lucru si sa gatat, nu am mai pus poza, am doar una cu praji intreaga vedere de sus, vrea cineva sa vada, atunci pun poza. Cind mai fac va opresc si voua, pina atunci va trimit .
Io cu cine is ruda?
Sun, si tatal meu zice ca miroase pina in Timisoara. Ai mei asteapta cind vin aici sa le fac praji, ca acasa tin regim, dar cind sint aici uita iar eu trebuie sa ii cert.
Addinell, imi place textul si formatul, arata f bine, spor la organizare. Sa va iubiti si sa ramaneti fericiti.
Krelia, bine ai venit.
Corina, bafta la invatat.
Georgi si tie spor la invatat.
Cine deschide capitolul nou? Ca-m ajuns la pag. 11.
la optimiste, noapte buna,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
georgi75 spune:
fetelor...m-ati dat pe spate...Ce de ati mai scris...
Dãshchide mama capitol nou... acushica.Si ce ziceti , sa trec si zilele de nastere?Apãi daca datzi si la baba ceva de beut... se rezolva.Mai aveti?
Nu va faceti probleme ca nu mai am de invatat.Imi bag piciorul in el de invatamant. Hai ca fug sa deschid.
Flaviaaaaaa fii pe fazaaaaaa....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Ok Corinule! La anu'. Bate-ma la cap cat vrei tu...ca mie-mi place! Si...acush tre sa nu mai punem intalnirea-n rond, nu? K sa nu te mai plangi ca te invarti cu masina! Stii tu!
Himule io vreau poza!!! Clar! Macar atat daca dupa praji am salivat pe aici! Putere, speranta si credinta, iti doresc! Va fi bine, simt eu! Si sunt cunoscuta sub numele de "mama homida", sa stii! Te pup si tin pumnii!
Geolinda???? Unde te-ai ascuns? Hai ca noi suntem aici si vrem capitol nou!!!
HAI GEO!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Himmelsduft spune:
Sun, maine pun poza ca acum sint obosita. Mersi inca odata de urari si de tinut pumnii.
Somn usor fetelor, revin maine, cu forte proaspete,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
addinel spune:
daaaaaaaaaaaaa si eu vreau intalnealaaaaaaaa!!! cum, cand, unde? sa ziceti si la fata!
pupici pe botici
nunta mea