Racusori, la apel! (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

da sa crezi Mirela, ca nu vrem poze, acu daca tot ne-ai spus!!!!!!!
Asa e fetelor? Vrem poze nu?
Merg sa fac ceva de mancare, ca azi abia la ora asta am sosit. Sper sa nu o tin tot asa. De slabit n-am slabit decat 2 kg si nu ma satisface ideea. Se pare ca merge incet cu cura de data asta. Sau o fi de la varsta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, buna dimineata!
Hai, trezirea, fetelor!

Mirela, asa este, vrem poze, vrem poze!
Si nu mai fi necajita, parul creste la loc!

Monagan, tu ce dieta tii?

July, uite ca m-am trezit inaintea ta! De fapt, s-a trezit fiica-mea si mi-am zis eu ca n-are rost sa mai stau in pat daca tot am vazut lumina afara...

Va pe toate si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

BUna dimineata la toti racusorii!!! Fetelor sunt ferecita. Aseara am fost in Unirea si am reusit sa imi gasesc in sfarsit pantofi pentru rochia de mireasa. De vreo 3 luni tot caut!!!!!
O zi frumoasa!!!!!!!!!!!!!
Felicitari si gravidutelor de aici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata!
cristina, sa porti iubita pantofii si sa iti poarte noroc.
cookie, mona, ma tem k va dezamagesc cu pozele. aseara am spalat frumusete de par si l-am aranjat cat de cat si arata ... putinnnnnnnn mai bineee...dar oricum. daca nu creste min 1cm intr-o luna..o iau razna. io pe 17 iunie merg la o nunta si pe 1 iulie la alta..asa k daca nu creste unde mai pun k tre sa imi schimb si pasaportul..dar ala il aman...k mai e timp.
am o stare tare idioata...
nu stiu cand si ce o sa mai scriu pe aici...cred ca am nevoie de putin timp numai pt mine. marele meu defect: am incredere in oameni si oamenii...dau cu paru' dar asta e...un sut in ... un pas inainte. sa-mi fie invatatura de minte.
va pup si..sunt prin zona.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, racusori.
Nu am avut Net la cafea, nici tigara, cum sa incep ziua bine?
Boneca, daca beau o tarie, sigur dorm neintoarsa, mi-e ca nu ma trezesc nici sa ma dau jos din avion si se intoarce echipajul inapoi cu mie cu tot.
Cristina, sa-i porti sanatoasa si sa-ti aduca noroc, si eu am cumparat luni pantofii de mireasa.
Menna, a trecut durerea?
si o zi buna, ca mai trebuie sa si muncesc!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna dimineata!
Cristina sa dansezi o noapte intreaga si sa te tina pantofii!
Mirela suntem alaturi de tine. Nu fii trista!
Am fost ieri la ecograf si am vazut un samburel micut de 8 mm. Totul este bine am 5 saptamani + - 4 zile. DPN este 12 ianuarie. Cam asta e. Eu ma simt bine, am doar o stare de somnolenta seara.
pe toate fetele!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Multumes mult Mirela_V, Ramonaa si Preda_vicky.
O zi frumoasa tuturor si sa fiti iubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Dupa ce am tras tare la un document de 30 de pagini, care trebuia predat musai azi (dar persoana interesata lipseste, asa ca fapt divers) imi fa si eu timp sa va scriu.

Sofia e cat se poate de sanatoasa, zglobie, cat se poate de fetita , ca doar mi-a dat o poza foarte graitoare , dezvoltata perfect normal pentru cele 21 de saptamani biologice. Asa ca ma pot considera o mamica fericita. Iar tati inca mai spera la un baietel, la fel ca si bunica mea, care si-a dorit mereu un baietel, dar nu l-a avut. Insa pana la urma tot a nostra este si va garantez ca nu as schimba-o cu nici un baietel sau nici cu o mie. Salaturi de la ea, ca tot si-a inceput activitatea. Tutunaru imi zice "Roxana, ai o sarcina zdrobitor de normala !" Mi-a placut metafora! Asa ca fetelor pot sa stau calma, sunt in grafic. Iar DNP este intre 23 si 25 septembrie. Asa ca sa va pregatiti sufleteste.

Deci cine se incumeta sa nasca cu mine ? Promit sa nu va chinui prea mult. Poate mostenec nasterea usoara a mamei.

July pai Ramona naste anul viitor asa ca aveti timp sa va reveniti.

Ramona felicitari pentru samburelul tau! Sa creasca mare si frumos si sa ai parte de un asa cum ti-l doresti. Sa ne tii la curent cu noutatile. Ai grija de tine si menajeaza-te, iar oboseala este iminenta. Eu dormeam ca o valiza in gara. Insa nici acum nu ma pot lauda ca sunt altfel.

Cristina sa porti cu placere pantofii si ai grija daca si la voi se practica furatul pantofului, caci eu dupa nu mai puteam sa il incalt de umflate ce imi erau picioarele. Sa ai ceva comod la schimb. Crede-ma ca stiu ce spun !

Mirela imi pare rau ca nu ti-a iesit tunsoarea asa cum ai vrut, insa parul creste si pana la urma se pot intampla lucruri si mai tragice de atat. Zi mersi ca nu te-ai vopsit si nu ti-a prins culoarea. Ar fi fost mult mai grav.
Iar poze cu Sofia nu pot sa pun pentru ca nu am cum sa le scanez. Asa ca imi pare tare rau. Insa nu ar fi mai bine sa vii tu la spital cand se va naste, sa o vezi pe viu ?

Cin si Gabi bine ati venit ! Asteptam noutati de la voi.

Restul va

Sa aveti parte de o zi excelenta !

Mergi la inceput

Multumesc mult Georox. Sarcina usoara si sa ai un bebe frumos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Mamaaaa ce de activitate pe aici si eu iarasi raman in urma rau
Uite, promit ca nu ma lungesc ca de fiecare data cand lipsesc mai mult de o zi si trec direct la subiect
Am inceput sa ma tratez cu amoxicilina forte si sunt in a doua zi de tratament . Umflatura s-a mai retras, insa in fiecare dimi am emotii sa nu cumva sa revina la loc ...tre' sa fiu atenta pe ce parte dorm
La birou zici ca a innebunit lumea, daca as avea 8 maini si 4 capete pe toate le-as putea folosii concomitent ...si tot n-ar ajunge. Pun receptorul jos, iau mobilul firmei, termin cu mobilul firmei, suna mobilul meu, termin cu al meu si o iau de la capat ...si tot am zis ca-mi duc odata handsfree-ul cu mine la birou, dar uit ca o tolomaca dimineata,ca doar mi-e amortit neuronu' fara cofeina
Multumesc frumos pt pupici si pt griji ...sunt pe drumul cel bun cu obrajii mei imbucalati
Mire iubirea mea ...las mama, nu-ti fah griji ca tu arati bine oricum ... io zic sa faci rapid poze ca sa auzi si alte pareri SINCERE si apoi sa faci nazuri... mai bine ca n-ai patit ca mine cand am mers la coafor blonda cu parul lung si vrand sa-mi pun cateva suvite castanii ,mi-a iesit o culoare babeasca de m-am speriat de mine si am inceput sa ca o isterica in coafor...si ghici?! am ajuns acasa tunsa cleo si bruneta total !!!
Nu va mai povestesc ce soc a avut prietenul meu de atunci ... imaginati-va voi
Felicitari miresicelor noastre!
Sa fiti iubite si indragostite ca in prima zi de sotiorii vostrii si ei de 2 ori mai mult de voi
Sanatate si fericire in tuturor!

Mona draga ...uite ,vroiam sa-ti dau de veste ...o buna veste, insa se pare ca nu e sa fie ... sapt viitoare e expo la voi si firma mea participa si ea,insa eu am aflat ieri ca nu voi putea merge pt ca am primul examen chiar in ziua in care se pleaca de aici ... imi pare sincer rau ...poate alta data reusim sa ne vedem si noi!
Mire tine-mi pumnii sa ajung la cel din iunie de la tine Dah Doamne sa nu am examene atunci...
Geo ...ce mi-as dorii sa fiu si eu acolo la nastere ...ehhh la fiica si mamik.
July, Cookie, Vicky, Cin , Cristina, Ramonaa, Bone, Gabi si ... care or mai fi ca na , acu' ne-am inmultit ... va trimit o gramada de pupici de la mine si o imbratisare cu drag

Uita-ma ce mincinoasa mica sunt am zis ca nu scriu mult si iarasi am ajuns sa compun o .... mda, tot aia Mire

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput