Racusori, la apel! (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello hello
ma dor toate k pe babe
july, trebuia sa iei tu chilotu' si imi dadeai mie sutienu' si pt intalniri fierbinti cu amantul nostru, veneam si eu..astfel incat el vedea bietu' ambele piese..la persoane diferite
viky, poate miresuca o sa ai poze...asteptam cu nerabdare
boneca, bun somnul?
my love menna
cristina, muncesti cam putin..si io asa mult..
gata, ma duc sa ma cremuisc k ma doare un genunchi...imput casa cu ben gay (asa se scrie? )

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Mire, il debusolam complet! El isi stie nevasta femeie snur si deodata sa apari si cu ce viseaza el sa am eu! Il punem in situatia de a alege si stii tu ce se spune: cine alearga dupa 2 iepuri, il prinde pe al treilea! Si ramanem amandoua cu buza umflata!
Da mai am timp! Zi, vrei? Ca pana maine pot sa il iau! Te astept? Vede dublu Ionut? Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
cristina, muncesti cam putin..si io asa mult..

Ce ai vrut sa zici Mire??? NU m-am referit ca am iesit de la serviciu la ora aceea, doar ca la 3 dupa-amiaza am iesit sa ma plimb.In caz ca la asta te refereai. Pupici la toate fetele.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare fetelor,
sint franta, dar nu vreau sa ma vaiet inca de luni.Am sosit acasa abia pe la 20. Ma bucur ca atmosfera p-aici se mai destinde.
Vb. aici de chestii sexoase????
Nu mai stau ca sint franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Seara buna si din partea mea
Stiu! Am absentat cu cafeaua de dimi, dar am primit vizita de la sefa contabila care e o zgripturoaica (pe domeniul ei) si mi-am zis ca nu scap nici sapt asta fara sa mi-o strice ...si n-a fost sa fie asa caci le aveam pe toate gata facute de vineri Sic!
Am avut o zi relativ usoara, insa sapt asta mi se pare de kko ...miercuri si joi imi iau liber caci tocesc si merg la examen, apoi vineri dinnou la job ....
Mamaaaaaa Mona si ce ciuda mi-e ca nu poci si eu sa merg la Cj
Geo ma bucur pt tine ca te-ai desmortit putin la mare
Meriti sa mai repeti figura inca de 5 ori,cel putin, ca dupa ce isi face Sofia aparitia ...ciuciu mare si destindere
la amandoua frumoasele.
My love M ...stii bine ca'ti sunt alaturi oricand doresti cu sfaturi bune si tandreturi, dar si cu scuturari zdravene ...asta asa, ca's sora buna si-mi permit
de la mine pt tine
Ah ...si ce bine am dormit eu feteleeeee ... de la 5 pana la 9 acu' seara ce fac eu la noapte , numai Bunul Dumnezeu stie

Ma duc sa navighez pe net ... tre' sa mai caut cate ceva pt un referat (

Pupici la toate, noapte buna si somnic pufos

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, fetele! M-a trezit. Tarziu! Si ma doare capul! Doamne, astia la TV zic ca vor fi 33 de grade azi! Si tocma acu tre sa ma plimb! Si cat m-am rugat sa vina caldura. Na, ca-mi iese pe nas!
Hai va pup si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

racusoare!
Am dat o raita pe-aici, cat imi beau cafeluta, dar vad ca sunt singurica inca...
Mire, promit poze miresica. Si cum toate miresele sunt frumoase, o sa am si eu 1 poza k lumea in album!
July, nici eu nu am pectorali.
Spor la treaba, fetele vesele!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76487" target="_blank"> Capitolul 16

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, fete frumoase!

July, nu ne pui niste poze cu tine imbracata frumos, cu ultimele achizitii?

Io nu-mi mai vad capul de treaba, incerc sa mai arunc si cate un ochi pe carte printre mancare, curatenie si bebe. Nici macar n-am mai ajuns la sala de o saptamana
A venit si caldura....uf!
Pentru mine, oricum e mai usor de suportat caldura decat frigul(doar m-am nascut in iulie, nu-i asa? ), asa ca nu ma plang...doar transpir!

Va pe toate!

Mergi la inceput