Luna de miere prin tara - rog recomandari
Raspunsuri - Pagina 2
sununki spune:
o prietena a fost in aprilie la aceasta pensiune:
http://www.pensiuneatepes.ro/
este situata in zona sibiului, gazdele sunt ok, mancarea super, au fost f f multumiti. oricum, au pe site toate informatiile de contact.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by sununki
o prietena a fost in aprilie la aceasta pensiune:
http://www.pensiuneatepes.ro/
este situata in zona sibiului, gazdele sunt ok, mancarea super, au fost f f multumiti. oricum, au pe site toate informatiile de contact.
frumos, mi-a facut placere sa le vizitez site-ul.... ramine de incercat :)
Toulouse, la ville rose
anemona spune:
www.valea-cu-struti.ro
Poate va place. Nu am fost, dar vreau neaparat sa ajung, am auzit ca e super.
Casa de piatra !
ina78 spune:
quote:
Originally posted by ioana_tzuchiquote:
Originally posted by impreuna
Hai sa-ti zic, mie sincer cel mai pitoresc loc mi se pare Retezatul.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Si am plecat din Bucuresti pe ruta Pitesti-Rm. Valcea-Horezu-Tg Jiu (aici ne-am oprit 2 nopti si am vizitat Pestera ia o pauzarilor, Cheile Sohodolului, Ranca, Man. Tismana etc)-Petrosani(pe Defileul Jiului)-Hateg (am fost si la Hunedoara, la Castelul Huniazilor) si apoi in Retezat. Va puteti intoarce pe alta parte.
Avem fffff multe locuri frumoase, ce-i drept e cam greu de ales!
Sper sa aveti o luna de miere cat mai frumoasa!
ioana si matei (23.07.2004)
Tocmai in zona aceea este si pensiunea de care ti-am scris eu.... cam acelasi circuit l-am facut si noi.
Nu am avut timp sa-ti dau detalii, iar pe site e cam succinta prezentarea.
Pot sa-ti spun doar ca e o zona mai putin populata si exista foarte multe oportunitati in zona.
Eu am si un nr. de telefon, caci la cel de pe site nu raspunde proprietara.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Adema spune:
In Bucovina este superb! Noi am stat de doua ori la "Casa Elena" si am fost super-incantati de servicii.
Ne mai place la Balvanyos.Este aer curat si muuulta liniste (numai bine pt. Luna de miere )
Casa de Piatra!
Adema&Codrut
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Tocmai ma uitam la asta http://www.legenda.ro/casa-bunicii/ro.htm si mi-ar place, macar pt o noapte! stiti ceva de ea?
Am vrut si noi sa stam acolo cand am fost in Sighisoara luna trecuta dar nu aveau locuri. Am vazut-o pe afara, pot sa iti spun ca este fix in citadela, sus, nu mai stiu daca reiese din descrierea lor. Sighisoara este minunata si mie mi se pare foarte romantica, daca nu ati vazut-o, merita sa va opriti acolo. Noi am stat aici si ne-am simtit foarte bine. Oricum lume amabila ca in Sighisoara eu nu am mai vazut de multa vreme.
Elise spune:
avem noi o cabana, daca vrei salbaticie de tot si te tenteaza sporturile extreme (mashina nu urca pe acolo, nici pt. picioarele din dotare nu e stabil terenul vreo 2 km)... si va gospodariti singuri (adica iesiti la vinatoare, ca altfel... foamea), spune-mi.
Elise
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Elise
avem noi o cabana, daca vrei salbaticie de tot si te tenteaza sporturile extreme (mashina nu urca pe acolo, nici pt. picioarele din dotare nu e stabil terenul vreo 2 km)... si va gospodariti singuri (adica iesiti la vinatoare, ca altfel... foamea), spune-mi.
Elise
excelent!!!!!!!!!!! cand ma hotarasc sa fac bb am sa te rog sa-mi inchiriezi cabana aia in varf d emunte! sa nu pot fugi ...
super misto !
pupici!
roxi foto
roxanicea spune:
ma gandeam la aspectu` ala....cu fugitu` si prinsu`.
cica sa nu ma las....
apropos, in ce zona va e cabanutza? ce bine ca avetzi un refugiu unde sa uitatzi de lume si de tot! bravos!
seara buna!!!!!!
roxi foto