Viata in Japonia(35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

a si eu am o intrebare la japonicicum se zice
la gris in japoneza?
va rog cine stie sa ma lumineze si pe mine
va pup

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by Dandush

Hei, Ana...nu fi timida. Esti oricand bine-venita pe la "noi". Nu-i asa japonezutelor?????

Si, DA, am sa vin sa-ti arat codita mea de scorpiuta . Stiam eu ca-mi pare nickul cunoscut.

D.K.

Multumesc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

DEVY pe mine ma invatat socrela amidonul este katakuriko ( deci iti propun sa folosesti katakuriko)
Denpun i se mai spune dar nu se gaseste varianta 100% sper sa-ti fie de folos , eu una asa folosesc.
HANAKO gris am cautat si eu de mi-a sarit ochi si nimic, cand i-am aratat sotul a zis ca nu a vazut in viata lui asa ceva.
Cand am nevoie de ceva imi trimite mama din Romania.

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Devila , amidonul e cum spuneai denpun care e aproape acelasi lucru cu katakuriko. depinde la vrei sa folosesti ,,,,,,, daca e pt. mancare merge cu katakuriko, daca e pt. apretat vezi ca se gaseste de cumparat ceva special se numeste sentaku no nori. GANNBATTE

Mergi la inceput

hahahahaha............. dolphin mi-ai luat-o inainte. asa e hanako , astia habar n-au de gris. cica e un fel de ramasita din grau bineinteles,,,, se spune KASU, adica komugiko no kasu(ramasita de la faina de grau,,,,, deci cred eu ca un fel de tarata de grau) . nu cred ca o sa gasesti si eu am cautat de nebuna si pana la urma tot din romania mi-a trimis. dar daca vrei neaparat pot sa-ti trimit eu o punga ca am 2. si eu nu prea folosesc , bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Nanamitrimite-mi si mie daca tot ai si esti asa de darnica .........hihihi; am glumit. Dar o bere poti sa-mi dai ca nu ma supar

D.K.

Mergi la inceput

Dandushika!!!!!! berea tre s-o dai tu , ca doar a fost ziua lui fiica-ta , sau ti-ai facut ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. stii ca acu sunt doar eu cu teroristu seara ,,,, asa ca ia santori kun sau kirin kun si stii unde ma gasesti

Mergi la inceput

Ei na! Nu zi de doua ori ca s-ar putea sa te trezesti cu noi la usa. Sper ca tu deschizi

D.K.

Mergi la inceput

adica ma iei la misto sau cum? las ca te prind eu

Mergi la inceput

si cand ma prinzi ce-mi faci?????

D.K.

Mergi la inceput