Viata in Japonia(35)
Raspunsuri - Pagina 6
kawaichan spune:
Karin bine ai venit si felicitari pt fetitza, sa creasca mare si voinica !
Pe DC este un Help line pt alaptat, intreaba-le pe fetele de la topicul respectiv, poate te pot ajuta. Uite si linkul http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68384
Succes, sper sa-ti rezolvi problema![]()
kawaichan spune:
Eli si eu merg numai cu Air France si sunt multumita, au zboruri scurte(14-15 ore) si biletele destul de ieftine(noi am platit in feb anul trecut pt un open pe 3 luni 125 de mii. British-ul e ok dar legaturile proaste,cu Cathay io n-am avut probleme, mi s-a parut super confortabil si zborul a fost lin,dar mi se pare ca nu au leg decat prin Asia..sau gresesc? De Turkish si de Austrian nu stiu nimik.![]()
devylla spune:
yo raman fidela KLM-ului.Chiar daca e ceva mai scump...am prins incredere in servicile lor...zborul e super ok,11 ore.personalul dragut(mai sunt si babe dar sunt de treaba)Cand am fost ultima data cu nepotii...o stuardeza(am scris bine?)ne-a ajutat cu tot ce a putut ca sa ne faca zborul mai usor,ne-a dat chiar si un loc in plus...in caz de nevoie.
Air France e ok,servicii bune...atat ca uneori frantuzoaicele sunt cam infumurate.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
niponel spune:
Buna Eli.Am calatorit si eu cu KLM mi-a placut nu pot spune nu de fiecare data am avut zboruri bune .Dar cel mai mult imi place cu Austria airlines e drumul cel mai scurt iar in aeropot nu stai decat 2 ore .Aeroportul este mic si curat .Iar pretul este convenabil .Iti doresc drum bun si distractie placuta in tara .
quote:
Originally posted by eli
Buna! Am si eu o rugaminte, va rog sa imi spuneti cu ce companii aeriene ati calatorit din Japonia in Romania si care credeti ca ofere cele mai bune servicii (vom calatori si cu copilul-aprox 2 ani).
Noi vrem sa mergem in iunie in tara si nu stim unde sa cumparam biletele. Ar fi de ales intre British Airways, Austrian Airlines, Turkish Airlines si Cathway Pacific. Ce ne recomandati?
Va multumesc foarte mult!
_
O zi plina de bucurii, Eli &Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
Akuma spune:
cea mai buna companie este lufthansa si nu stai decit o ora, doua in tranzit(Munich )iar daca ai copil cu tine e bine sa zbori cu ANA, au meniu de copii, carti, jucarii etc..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
aiko2004 spune:
salut
fatelor cred ca va mai amintiti de mine
cu povestea mea trista![]()
si vreau sa-mi cer mii de scuze la toate fetele care au fost bagate
in aceiasi oala cu mine
eu nu am mai intrat de foarte multa vreme deoarece nu am avut tras net si calculatorul era al lui ![]()
pot sa va spun ca acum mi-am mai revenit cu picioarele pe pamant
si cat de cat am reusit sa-mi fac casuta frumoasa si sa-mi pun totul la punct....
cu el ma intalnesc saptamanal vine sa vada copilasi ...este schimbat total si ne vrea acasa
insa nu vreau sa ma dau in vant asa usor(desi imi doresc sa fiu cu el)dar parca e prea devreme...![]()
de azi inainte voi putea sa intru mai des la dc si sa tin legatura cu voi
va pup
naomi_ioana spune:
Aiko ma bucur ca esti bine si ca ai intrat sa ne dai vesti despre voi(chiar m-am gandit la tine si ma intrebam ce-ai facut pana la urma)...toate cele bune si multa tarie sufleteasca iti doresc
eli spune:
Va multumesc mult pt rapunsuri.
Cele care ati calatorit cu copii, cum a fost? Pentru un copil care nu are inca 2 ani, se da mancare? La bagaj (pt copil) cate kg sunt permise?
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
eli26 spune:
Buna la toate fetele
Eli eu am calatorit acum o luna cu fetita de 1an si 4 luni cu AUSTRIAN AIRLINES din Tokyo Viena unde am facut 11 ore,si am asteptat in viena doar 2 ore.Eu am cumparat si locul pt fetita din cauza lui bebe din burtica
dar nu e necesar la tine(cred),zborul a fost bine,conditiele convenabile, dar stii si tu ca orice copil de aproape 2 anisori e curios,si obraznic
,fetita mea pana sa adoarma nu a stat loculi deloc
am avut noroc de o stuardeza care ma ajutat ,a plimbato tot avionul,ia dat si jucarii ,a tinto in brate pana sa adoarma,acum nu stiu daca tote sant la fel????.Cand am facut rezervare pt bilete ,tot atunci am facut comanda,pt mancarea fetitei.Deci cam asta pot sa ati spun eu,pt mine a fost bine zic eu cu Austrian..... Cu ori ce linie aeriana o sa zbori eu ati doresc o vacanta placuta si sa te intorci cu bine si tu si copilul, te pupic
yagi tina
eli26 spune:
Aa am uitat sa spun ca eu la bagaje am avut 37 d kg amandoua,(dar avea si ea bilet intreg).....nu mi-a spus nimeni nimic de greutate
yagi tina