Viata in Japonia(35)
Raspunsuri - Pagina 4
kawaichan spune:
quote:
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide
Riara super motto-ul tau !
karin2006 spune:
Salutare la toate fetele!
Este pentru prima oara cand scriu intr-un forum....nici nu am stiut ca exista asa ceva, parca acum am aterizat de pe marte
Sper sa fiu binevenita in grupul vostru!
Locuiesc in Japonia, in apropiere de Kobe sau Osaka; in martie 25 anul asta am nascut o fetita pe nume Karin! Si eu ma simt destul de singura aici si nu am cunoscut nici o romanca, tare mi-as dori sa fie si cineva de prin zona sa ne putem intalni. Inca nu prea m-am acomodat cu viata de aici si imi este destul de dificil sa ma integrez, n-am crezut ca poate fi atat de dificil; sper ca acest forum sa-mi fie de sprijin moral de acum incolo.
Dandush spune:
Karin bine ai venit printre noi!!!. Ce mandra trebuie sa fii cu un bebic mic ,mic de tot........dar si cat de obosita.
Iti doresc sedere placuta si sper sa te simti bine.
D.K.
Dariucha spune:
Bine ai venit Karin.As avea o intrbare ,daca_mi permiteti...Voi obisnuiti sa mergeti la cosmetica.....pt epilat? Eu mergeam regulat in romania,dar aici nu stiu unde sa caut si ce sa cer.Pote voi fetelor ma puteti lumina un pic.Va multumesc anticipat.
hanako2004 spune:
Karin bine ai venitsedere cat mai lunga si placuta
alaturi de japonici
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
Dandush spune:
quote:
Originally posted by Dariucha
As avea o intrbare ,daca_mi permiteti...Voi obisnuiti sa mergeti la cosmetica.....pt epilat? Eu mergeam regulat in romania,dar aici nu stiu unde sa caut si ce sa cer.Pote voi fetelor ma puteti lumina un pic.Va multumesc anticipat.
Sincera sa fiu...habar n-am, dar daca afli cumva anunta-ma si pe mine. .
D.K.
hanako2004 spune:
buna fetelor
eu merg aici la cosmetica odata pe luna iar pt epilare merg
la 2 saptamani am inceput epilarea (definitiva) (cu laser)daca doriti informati pt epilarea (definitiva) sa-mi spuneti
o zi buna tuturor
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze
devylla spune:
Stefania felicitari pentru fetita!Cred ca esti foarte fericita!
De epilat...si eu as vrea sa stiu...trebuie sa existe undeva...eu deocamdata folosesc aparatul.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
RIARA spune:
Mersi mult Ayumi,sincer nu am avut cind sa intru...In GW am fost foarte ocupata la butic,pur si simplu erau munti de jeans pe care trebuia sa-i asez,seara eram la ryokan...Tocmai cind s-au linistit turistii si am putut respira in voie am intrat si am vazut mesajele voastreAveam o dispozitie groaznica,de oboseala,de atita zimbet prostesc pt ca toata saptamina a trebuit sa stau cu zimbetul ala timp pe fata ,dar numai faptul ca ti-ai amintit de mine m-a bucurat...este greu sa explic si sint sigura ca o cineva o sa se intrebe "dakara nani?" dar pt mine a fost "o pastila calmanta" in ziua aceea...
Dariucha,o prietena de-a mea japoneza se epileaza frecvent,o sa o intreb unde si pretul,ok?Eu am o maseuza la ryokan care ma epileaza,am sa o intreb si pe ea si va spun.Pupici
RIARA spune:
quote:
Originally posted by kawaichanquote:
Riara super motto-ul tau !
Mersi...eu am patit pe pielea mea si jur ca-i adevarat