Viata in Japonia(35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

ayumi, ti-am vazut pozele in geisha esti superba, unde le-ai facut in hamamatsu la vreun shop de foto ceva???
intreb pentru ca si eu vreau sa-mi fac...

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Iti multumesc,Akuma.
Pozele le-am facut in Kyoto;acum 2 luni.Au fost si foarte ieftine;pozele,un Cd pe care sunt toate,machiajul,inchirierea kimonoului nu m-au costat decat vreo 18.000-19.000 yeni.Pozele in maiko erau mai ieftine.Daca vei ajunge in Kyoto iti dau numarul de telefon.Studioul este foarte aproape de gara.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

acum m-am uitat si eu la poze....foarte reusite.
si mi se pare ieftin...cu totul.
ayumi da-mi si mie te rog nr de telefon...poate oi ajunge si eu prin kyoto...candva.

auziti mai fetelor...acu' in pauza de pranz butonam telecomanda...si m-am oprit ca de obicei pe cnn...stirile lor nu le inteleg...folosesc cuvinte mult prea complicate...inteleg foarte putin...seara la fel...ori ma opresc la un film,ori pe disney channel,ori cnn-ul.aaa da si frends pack...lunea,asta daca apuc sa-l vad.Voi la ce va uitati seara la televizor?Urmariti ceva emisiuni?Oshietati si la mine...ceva interesant.
Pup

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna japonici!
Dolphin felicitari pentru sarcina,sa ai un bb sanatos!
Noi miercuri am aflat ca bb din burtik e fetitza,sper ca pana nasc sa nu ii cresca putza ,e intr-o pozitie aiurea de aceea 100 % nu ne-a putut confirma.
Sabina noi avem cablu,canalele de filme si Discovery Channel sunt preferate,seara ma mai uit cu sotul la programele japoneze,in rest la mine in casa televizorul numai engleza "vorbeste".
Am condus si eu putin de tot,mi-e frica de mor,am impresia ca ccc cad in sant,ati observat ca soselele de aici au santuri pe margini,probabil pentru scurgerea apei.
Nu ma ajuta nici faptul ca barbatu-meu apasa frane imaginare si striga MI-E FRIIIIIIIICA sau CADEEEEEEEEEEM langa mine.
Dar nu ma las,pe strazile normale sunt chiar OK insa cand ajung pe stramtaturi imi ingheata inima si am impresia ca nu am loc.

Stefania 28 + cu Patricia
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

ayumi, multumesc mult, chiar te rog sa-mi trimiti nr. de telefon, am sa fac tot posibilul sa ma duc luna asta, macar pentru o zi...

Felicitari la Gravidute, sarcina usoara..

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Fetele va multumesc pt urariisanteti niste dragute.
Stefania felicitari pt fetita, a dat Domnul ce iti doreai ( ma bucur pt tine)iti doresc nastere usoara un bebe santaos, gras si frumos
Maine ca e ziua mamicilor va doresc o casnicie fericita si copii destepti LA MULTI ANI
chu chu

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna japonici si samurici

stefania felicitari pt bebelusasarcina usoara si
un bebe sanatos
dolphinas asteptam sa ne spui ce zice nea doctor
numai bine tuturor

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Dolphin,m-am uitat la pozele tale.E frumoasa rau Yulia!!!

Akuma ti-am trimis un PM.

Bianca

Mergi la inceput

Scuze...
Akuma ti-am trimis,de fapt,un e-mail.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

LA MULTI ANI ,FERICIRE tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!!!!!

Roxy si Viki
http://community.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput