Temperatura bazala - 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Si eu as vrea sa stiu daca se poate sa ovulez in cazul in care nu ating 37 nici sa stau in cap. E adevarat ca am o hipotiroidie dar o tratez si sunt in perioada stabila, TSh de toata frumusetea...dar temperaturi nu mai mari de 36.50.E cineva care sa ne lamureasca cu asta? Am cautat pe net dar nu am gasit nimic relevant.Multzu muuuuuuuuult fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor, eu cand am ramas insarcinata aveam in z.27 temp.36.7. Binenteles ca nici eu nu credeam ca poate fi sarcina asa ca testul l-am facut in z.29 si surpriza era pozitiv. Deci nu-i obligatoriu sa ai peste 37. Nu mai zic urmarea ca nu vreau sa-mi amintesc.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

daro26, nu-i adevarata faza cu temperatura peste 37. Eu ovulez si asta stiu sigur pentru ca de 2 luni ma monitorizez ecografic. Duminica pe 11 iunie am facut IA si am ovulat cu siguranta (s-a vazut la ecograf)si niciodata nu am avut temperatura peste 37. TB depinde de la organism la organism...important e sa fie o crestere semnificativa fatza de primele zile de CM. Chiar si 0.3 inseamna crestere semnificativa... Bafta multa

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Multumesc de raspuns. Deci se poate, mai pot sa sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

aniast72, multumesc mult pentru raspuns! Eu am crescut cu 0.2 in ziua 13 si cu inca 0.2 in z 14, daca le adun, m-am coctzat la 36.8, pot fi increzatoare... Credeti ca poate fi influentata ovulatia de stress? Am o luna mai stresanta cu niste examene pe cap.
oana, cand ti-ai facut tu analiza de TSH (in ce zi a ciclului? Eu trebuie sa fac analiza de progesteron in z21, pot sa cer sa mi faca si cea de TSH, ca pana acum n-am facut decat FSH, Estradiol si LH? (Stiu ca e inntrebare pt subiectul "Analize hormonale", dar va intreb pe voi daca tot am scris aici.

Mult succes tuturor fetelor! Doamne-ajuta sa ne vedem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

gabiu, iti multumesc si tie pt raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

daro26, stressul poate influenta orice, nu neaparat ovulatia ci conceperea unui bb. Asa ca, eliminati stressul. Sunt multe fete care "au uitat" ca isi doresc un copil si in luna respectiva au fost binecuvantate... Examenele te pot ajuta sa scapi de stressul de "a ramane insarcinata" cu conditia sa faceti dragoste cand simti, nu la comanda. Poate chiar te ajuta. Bafta multa...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

vin si eu sa sustin ca nu prea are relevanta temperatura bazala...37 ala nu are nici o relevanta.important insa e decalajul termic in preajma ovulatiei, cu macar 0.3 grade...eu am ramas luna asta si in ziua 26, in care am facut testul, aveam 36.6!!! ziua urmatoare 36.7, si chiar la o zi dupa ce am inceput sa iau utrogestan nu mai crescuse decat la 36.8..la ovulatie decalajul meu a fost de 0.3 , adica de la 36.4 la 36.7

vise in mii de parti, vi le fac cadou, impliniti-le voi!, visul meu il traiesc chiar acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor eu z 18, temperatura de 37.1 dar nu stiu daca sa sper la minune luna asta.

Megnebg FELICITARI din suflet pentru reusita.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

de ce sa nu speri KATHY?
Oanaq si cine mai e interesat, desi s-a mai semnalat ca pt. un grafic corect trebuie luata la aceeasi ora temperatura eu nu ma asteptam in cadrul aceleiasi dimineti sa varieze chiar cu 2 grd. in interval de1.5h ...
adik vreo 2 zile la rand cand am exagerat cu lichidele in seara precedenta si sculandu-ma sa fac pipi am luat-o la 6 dim. dupa care adormeam si ma trezeam pe la 7.20 si arata cu 2 grd. mai mare, la 7.20; m-am mirat; mai intelegeam astfel de diferente sau mai mari de la dimineata la d.a. dar nu in interval de 1.5h
am un termometru electronic
deci, vrem nu vrem, tr. sa cam punem ceasul sa sune

atentie la cele care sunt sub tratament gen Utrogestan, ca temperatura mai grasutza poate fi de la progesteron;
de asemenea cele care au hipertiroidie au temp. mai ridicata, asa de fel, iar cele cu hipotiroidie o au mai scazuta

Mergi la inceput