Prietenii Omului 20

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ramo...ca tu ai pisici...ma ajuti si pe mine cu ceva?? Ieri la ai mei in curte, Alex si-a furat-o de la o birmaneza(care e proaspat mamica). Si l-a zgariat urat deasupra ochisorului. Partea foarte ciudata este ca el vroia sa se joace si nu se ducea cu intentii rele. Si cand am mers repede sa vad ce se intampla, mi-a facut si mie un semn de toata frumusetea pe picior. A fost pt prima data cand mi-a venit sa dau intr-un animal. Dar am mers pe principiul...isi apara puii....(ca nu la mine in curte ar fi trebuit, asta e...offfff...chiar m-a enervat). Asa, ca am deviat....
Crezi ca se infecteaza zgarieturile de pisica? Ca parca nu l-as stresa iar cu mersul la vet...
Multumesc mult!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

SunSmile,
acuma daca ar fi sa o iei asa, exista intotdeauna un risc. pe mine m-a zgariat Marita intr-o zi si maica-mea mi-a facut antitetanus. ca asa e ea, mai prapastioasa.
pe de alta parte, cate pisici nu au zgarieturi de la altele si le trece si nu mai patesc nimic.
depinde si de pisica aia, daca zici ca e birmaneza inseamna ca e ingrjita, are stapani, nu? asa ca e putin probabil sa aiba vreo boala, dar nu se stie niciodata.
nu stiu ce sa zic. poate ar trebui rana dezinfectata cu apa oxigenata si atat. vezi si tu daca mai poti afla ceva despre pisica batausa
pupici

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumesc Ramo! La el arata bine, se cicatrizeaza frumos. Piciorul meu in schimb....dar asta e! Despre pisica nu stiu prea multe si nici nu am de gand sa aflu...nu mi se par tocmai genul de oameni care ar merge la vet cu un animal. Dar asta e...e loc pt toata lumea sub soare! De el imi era teama, ca eu sunt mare si ma refac!
Multumesc inca o data!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

pagalul meu de cand e bolnavior sta lipit pe colivia ca i-am pus o jucarie acolo si sta toata ziua acolo...cateodata mai face galagie dar doar cu iubi comunica el el ia pe deget sta pe el...la mine nici gand...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Si eu am o perusita de 1 an jumate, care are tot cam aceeasi problema Si ea are bubite in jurul nasucului. A venit medicul veterinar sa o vada si i-a dat un fel de solutie albastra cu care trebuie sa ii facem tratament.. si a spus sa fim cu ochii pe piciorusele ei sa nu faca solzi pe acolo.

Problema e ca trebuie sa o prind sa ii fac tratamentul si mi-e asa de mila de ea..nu vreau sa o speriemEste foarte trista in ultima vreme. Nu mai canta, nu prea mai iese din colivie, pe care o are tot timpul deschisa. Sper sa se faca bine!

Tratamentul dureaza in jur de 20 de zile si cica a contactat boala prin aer. Sper sa reusim sa ii punem solutia aia pe bubite maine

Bebi, tie ce tratament ti-a dat medicul pentru perusul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Danna, ce fac mititeii?
Ramonik, am vazut ca ai probl. cu mamica? imi pare tare rau, iti doresc putere multa si sanatate la mamica!
va pup scurt ca ma grabesc
Vio

""Cand este vorba de bani, toti sunt de aceeasi religie". - Voltaire "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Vio, piticii sunt bine, sanatasi, grasi ca niste porcusori – 7,500 kg. Deja nu prea mai putem sa ii tinem in loc si au inceput sa misune mai peste tot in casa. Toata ziua de dimineata pana in noapte se joaca si fac numai prostioare.
Le-am facut sambata trecuta primul vaccin, saptamana viitoare pe marti voi merge sa pun microchip si sa le iau actele.
Apoi incet, incet vor pleca fiecare la casele lor.
Primii doi baieti vor pleca saptamanii viitoare – norocul meu ca vor sta in Bucuresti si ii vor putea vizita.
Apoi la jumatatea lui iulie va pleca ultimul baietel spre California si la cateva zile dupa el va pleca si Fulga in Canada, la Calgary. Dupa cum vezi voi avea doi reprezentanti pe continentul nord american si sper sa reprezinte rasa cu succes in concursuri.
Mai ramane o fetita careia vreau sa ii gasesc un stapan la fel de bun, iar noi credem ca pana la urma vom opri si noi o fetita sa creasca alaturi de Azara.
Am pus pe site poze noi si filmulete facuta la finalul saptamanii trecute si incerc in limita timpului sa le fac altele poate in aceasta seara.

Mergi la inceput

buna fetele, intr-adevar cam am probleme cu mama, asta e, speram ca o sa fie bine.
oricum ea e in spital si eu m-am mutat inapoi la mama acasa, ca sa stau cu Fulgushor si cu celelalte matze.

Mergi la inceput

buna fetele,

cam slabuta activitatea pe aci...
ce mai faceti, ce mai fac copii vostri? nu mai povesteste nimeni nimic?

eu am tras o spaima ieri cu Fulgushor...
s-a ascuns, a disparut din casa deodata de nu-l mai gaseam pe nicaieri. l-am cautat impreuna cu prietenul meu prin toata casa si nici urma de matz... voiam de acuma sa ies si pe afara... zic ca cine stie cum a ajuns afara...
cand colo, ultimul loc la care m-am gandit era sa mam uit in pat... nu sub pat, ci in pat, adica intre saltea si tablia de lemn a patului...
cat l-am strigat si nimic, tacea malc... nu stiu ce s-a intamplat, cred ca voia sa faca misto de noi...

Mergi la inceput

buna fetele,

cam slabuta activitatea pe aci...
ce mai faceti, ce mai fac copii vostri? nu mai povesteste nimeni nimic?

eu am tras o spaima ieri cu Fulgushor...
s-a ascuns, a disparut din casa deodata de nu-l mai gaseam pe nicaieri. l-am cautat impreuna cu prietenul meu prin toata casa si nici urma de matz... voiam de acuma sa ies si pe afara... zic ca cine stie cum a ajuns afara...
cand colo, ultimul loc la care m-am gandit era sa mam uit in pat... nu sub pat, ci in pat, adica intre saltea si tablia de lemn a patului...
cat l-am strigat si nimic, tacea malc... nu stiu ce s-a intamplat, cred ca voia sa faca misto de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Ramonik, bine ca ai ob servat la timp si nu l-ai strivit cumva, asa au patit niste priteni de-ia mei cu un arici, saracu
Ce mai faceti, Danna ce fac "purcelusii", Sanca nu mai zici nimic?
Am aflat ca solutia cu care o dam pe Tina impotriva capuselor, are repercursiuni asupra rinichilor, intre timp am auzit de o solutie homeopata asa dar pana sa facem rost, Tina nu are voie decat pe asfalt!
Tina s-a mai implinit are 4 kile dar tot mutra de puiut are, nimeni nu crede ca are 2 ani deja. ne mutam acum si dupa ce se vor linisti apele, la primul ciclu o sa-i gasim un iubit frumos si bineinteles bavarez
Vio und Tinchen

Mergi la inceput