Ceaiuri de slabit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

[quote L-am incercat si asta folosesc in prezent, dar parca nu vad rezultate... e adevarat ca nu beau mai mult de 2 cani pe zi (nu ma impac cu cofeina)... tu cat ai baut?

Anca & Bianca (19 iulie 2004)][/quote]

Pai eu am baut cam un litru si jumate pe zi .Dar m-a ajutat ti-am zis ca dupa cam 2 luni a anceput sa-si faca efectul .Apropo ai vazut vreodata vre-un japonej gras? Eu am fost in Japonia dar m-am mirat ca nu am vazut nici unul .Stii ce beau ei ? Ceai verde .Si sunt f putini care consuma cafea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Simona73

Pune 2 feliute de ginger la o cana de ceai si bea dupa 10-15 minute.La mine da rezultate si da si o stare de bine dupa aceea.

SIMONA

Ce este gingerul si la ce foloseste?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cristina, numai la farmacie gasesti. Este o cutie verde inchis si scrie pe ea cu negru. Mai incearca ca sigur gaesti si este la 80,000-100,000 lei cutia.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ceai verde cu ginseng...efect garantat...doar ca nu cred ca e indicat sa fie folosit perioade indelungate, in rest la mine si-a facut efectul!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

quote:
Originally posted by daniella4
/quote]

Ce este gingerul si la ce foloseste?

Daniella, mama lu'Alexis

Ginger sau ghimbir-este ca si radacina de hrean dar este foarte aromat.
Aici am gasit ceva:
http://www.evenimentul.ro/articol/radacina-de-ghimbir-un2.html

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Aici sunt multe tipuri de ceai verde pe piata, dar cele care le-am folosit io nu au avut rezultate, si da, beau de mai mult de 2 luni... dar cam 1-2 cani pe zi. Curand va veni cineva din Ro si voiam sa imi aduca si ceai de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

black Lipton Brisk tea ..uite aici:
http://www.cbhi.org/heartwatch/newsletter/article_90.shtml

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumesc, Simona! Tu ai folosit ceai cu ghimbir?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Eu ti-as recomanda ca dupa mesele de pranz si seara sa bei o cana mica de ceai de lamaie.Cel mai bun este cel preparat de tine : pui apa fiarta si storci o lamaie mica.Sa-l bei cat poti tu de fierbinte !Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Daca ti regim ,iti recomand sa nu bei si ceai,creda o cura este indeajuns pt organism,mai bine baga putin sport (dau sfaturi dar eu sunt vara la practica)...dupa ce ca prea multe vitamine nu iti iei la disociat,daca bei si cai ,chiar ca nu o sa mai ai pic de vitamine in corp.\iti spun asta pt ca a patit-o mama mea,tinea un regim ,nu drastic ,doar ca nu mai manca asa mult si scosese anumite alimente,in schimb bea cate o cana de ceai in fiecare zi...a trebuit sa mearga sa isi faca niste analize....rezltatele i-au speriat pe doctori ,mai ales ca o vedeau ca e mai grasuna...nu isi puteau explica si ei ce se intampla cu ea,era lipsa enorma la toate vitaminele din organism...i-au pus tot felul de diagnosticuri de care nici ei nu erau siguri (hepatita c,cancer,au trimis-o sa faca analise pt sida),era biata mama terminata psihic,mai ales ca ea fizic se simtea ok.In final dupa cateva analize si tot felul de nebuneli ,i-a spus din intamplare medicului ca a tinut putin regim si a baut ceaiuri ...si in finalau descoperit ca asta era cauza.Doctorul i-a recomandat sa nu mai bea niciodata ,decat cand se simte excesiv de balonata si ca nu poate sa "iasa afara",pt ca nu sunt deloc indicate.Deci eu zic sa bei cel mult o data pe saptamna.
Sper sa nu supar pe nimeni cu sfatul meu.Spor la dieta

Mergi la inceput