Aspirante peste 35 ani - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

E, pai ma bucur sa va aud din nou (un fel de a spune). Gabi din pacate nu am reusit sa il conving, adica aud chestii de genul: sunt obosit, stresat, deocamdata nu am timp dar bineinteles ca la un moment dat etc.....

Apropo, voi v-ati facut tona aceea ce analize, stiti voi cu Toxo, CMV, herpes etc. Ca eu tot fac la ele, mai am brucella si ricketsia (nu stiu daca le-am scris bine). Pentru sindromul antifosfolipidic v-ati investigat? Unde credeti ca este cel mai bun centru pentru analize, inclusiv ginecologice?

O stie cineva pe doctorita Emel de la spitalul Euroclinic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

am aparut!de...nu mai e cazulam avut perioade depresive ce`i drept dar de felul meu sint luptatoare si las ambitia de o parte cind inima mi-o cere(adica voi dragele mele)unde am constatat ca ma simt cel mai bine...nu imi merge grozav nici net-ul asa ca abia astazi v-am citit!din tot sufletelul meu va spun ca imi era tare dor de voi de coplilutz(pup mustatile fetitei),de gabitze nemtoaice de sheffa noastra pe care nu o mai vad,de tine val,de stelutza care poate ca apare la fel ca mine,si bine ai venit pisoiule!vezi ca aici ai doua "fanatice" ale mitzelor,daca am uitat pe cineva imi cer scuuuzeee...ah!mikisorul meu oltean dar ea nu e uitata ca doar sintem vecine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

vecina ! Ma bucur ca ai depasit oful si ca apari pe aici.
Fetelor eu nu am mai scris aici pt ca nu am nimic nou de spus. Astept sa vina sotul cu .....aparatul reproducator ca a plecat cu el in tari straine. Eu astept sa vina si sunt stresata ca nu avansam deloc cu analizele. O sa deschideti sub "aspirante peste 40 de ani" si eu tot in faza asta sunt.
Va pup pe toate!

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

va sarut pe toate ptr buna primire!
scuze ca raspund greu, va citesc aproape zilnic la birou, dar nu am timp sa raspund intotdeauna.
as vrea sa va intreb daca ati facut stimulare ovariana si ce simptome ati avut. ptr. mine e ceva nou, si am o reactie foarte negativa la medicamente, imi este sila sa le inghit si am stari de greata, pe care mi-e teama ca mi le induc singura si nu au legatura cu reactii date de medicamnt in sine. asta imi vine din teama de lucruri necunoscute, pe care nu le pot controla. voi ce ati simtit la tratament si ce consecinte stiti ca are?
scuze, ma port ca o kkcioasa, dar realmente mi-e FRICA!
pupici multi ptr cele mai bune si curajoase fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

VAL
uite 100000 de din cauza mea..si miii de scuze ca nu te-am uitat...Io baba cu creieru' varza....
Le-am povestit colegelor la servici ca mi-am cumparart Lecitina , GingoBiloba, (ptr. memorie cica...). Dar am oprit tratamentul ca uitam sa iau pastilele.
Cred ca bine nu mi-a facut...! Nu???
Aseee ca intelegi un biet om uituc!!!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ioi ... de-abia acum v-am descoperit, desi bantui forumul ca spectatoare, cel putin, de muuuult timp.
Eu sunt Goldi, 36 de ani, aspiranta de doi ani si jumatate, incantata de cunostinta!
Scriu si pe la "Inexplicabile .." ca nu am un raspuns inca de ce suntem numai doi.Zicea cineva de "Aspirante de 40 ani" ?!
Puschea pe limba, nici nu vreau sa ma gandesc - desi anii astia 2 -3 de cand incerc, au trecut asa de repede, ca mi-e cam teama de viitor.
In rest, toate bune si frumoase...mi-am realizat ce mi-am propus in viata si cand sa zic ca am ajuns la partea cea mai frumoasa si usor de indeplinit , m-am . Ce ma innebuneste este ca nu stiu ce sa fac.
Laparo nu am facut, intr-adevar, dar mi-e cam tarseala de doctori si operatii.

Mergi la inceput

PISIKULE(asa ii spun lui barbatu`mi de 12 ani...asa ca te-am rebotezat si pe tine ca tot sint nasha)tu stii mai bine ce iti tolereaza organismul si ce nu...
MIKISORmama ti-o spun din proprie experienta ca..."materialul genetic" venit dupa pauze e cel mai bun la virsta noastra asa ca vezi cum iti intimpini sotul si mai lasa stresul...eu inca mai astept "uritii" dar nu ma mai crizez daca vin...asta e!pup vecinica dulce si tuturor

Mergi la inceput

bine ai venit goldi sau...sa stai cit mai putin la subiectul asta!40 de ani...pai si ce daca ajungem si pe acoloeu aproape ca sint cap de lista,dar nu o sa incetez sa sper nici la 40 de ani ca deh...speranta moare ultima(asta a ajuns un stereotip dar cit e de adevarat!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

COPILTZU merci pentru pupici. Eu sunt un antitalent IT asa ca nu am niciodata habar cum sa pun toate smilurile acelea simpatice pe care le puneti toate.

Eu mai nou (de fapt nu este o noutate pentru mine, este doar o revenire) sunt in plina criza de anxietate. De mentionat ca sunt diagnosticata cu atacuri de panica de pe la vreo 14 ani, cu perioade rele dar si bune in care parca nu am avut niciodata nimic. Acum insa sunt deosebit de anxioasa si cum nu am voie sa iau nici un calmant (din care oricum iau rar pentru ca la randul lor imi provoaca anxietate, interesant nu?) am o stare de imi vine sa ma urc pe pereti: sunt agitata incontinuu, am ameteli, cefalee si o senzatie de greata. Desi seamana, nu este sarcina.

Oricum, mai este cineva pe aici cu asa simptome legate de anxietate? Poate ne tinem de urat.

Pupici(este singurul smile pe care stiu sa il atasez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

hei, salut nashica si tot neamul forumicesc
avusei mai mult, mult de lucru ... si ma fugareau toti, ma mai si investigai, plecai bou si ma-ntorsei vaca; eh ! d'astea

mai, pushtoaicele mele, este o fatuca cuminte mcbeal care posteaza unde sunt si eu clienta la "fibrom" si ne-a dat vestea ca e la 38 ani (sper sa nu se supere ca-i strig varsta in gura mare)
v-am dat vestea ca sa va bucurati si sa sperati mai departe

Mergi la inceput