Va doriti gradinita cu program si vara?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costelusa spune:

Da!Gradi vara! Cu de toate! Vrem gradi varaaaaaaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Da, gradinita deschisa si vara!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

iap subscriu la gradi vara dar cu activitati creative nu cu programa din timpul anului. ceva relaxant, creativ, placut sa imbie copilul sa participe la actiune si totodata sa nu fie relaxant psihic.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu stiam ca vara nu au decat activitati recreative, la gradinita. Se termina cu lectiile. Asa ca nu vad unde ar fi stresul prichindelului? Si nu va vedea figura educatoarei cand va pleca in concediu cu parintii. Deci o pauza de gradinita tot va avea. Pauza de 3 luni este enorma si, asa este, nu toti dispunem de bunici in putere sau disponibili ca sa vada de pici. Bona doar 2-3 luni, hmmmm, nu stiu cine-ti vine pentru o perioada asa de scurta si cat de bine va fi pentru copil. O solutie ar fi, pentru cine-si permite, cluburile de vara, care se organizeaza la gradinitele private. Noi am trecut de stadiul gradinita, avem piciul in clasa I si cam avem aceeasi problema. Ce facem cu el, pe timpul verii...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Da si eu sunt pro cluburi creative.
Vacanta de vara e intr-adevar o problema pentru cei fara bunici.
Si concediul de odihna trece rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

normal!

Pai vara nu mai muncim, suntem toti directori? Avem maxim 3 saptamani concediu, sau atat imi permit sa-mi iau , deci un criteriu pentru care am ales acesta gradi este programul care prevede o vacanta de 2 saptamani pentru copii, vara, una de craciun si una de paste. Iar la bunici nu-i mai place, prefera la gradi... asa ca...DA!

TOATE BUNE SI FRUMOASE,

www.bankingnews.ro
www.cafeneauabancara.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Eu lucrez impreuna cu sotzul in aceeasi companie. Avem 3 zile CO in saptamana de Pasti (obligatoriu-cf. contractului de munca), 3-5 zile de Craciun (obligatoriu-cf. contractului de munca), 15 zile in iulie-aug., cand se opresc liniile de fabricatie (obligatoriu-cf. contractului de munca), si 3 zile pe care le iau cu ora cand sunt copiii bolnavi. Bunicii nu mai pot ca sunt bolnavi, iar copiii, nazdravani, asa ca DAAAAAAAAAAAAAA! VREAU GRADINITA IN TIMPUL VERII!!

Simona &Bogdan &Tudor

Mergi la inceput