Purtati margele?
Raspunsuri - Pagina 3
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by turtita fermecata
Si eu port! Mai ales din cele mai scurte si neaparat uni dar in culori vii, asortate cu "il vestito", apropos de un subiect de zilele trecute!
asa, asa si eu...eu le iubesc...imi plac si cele lungi si mai ales cele in culori "la moda"...
imi plac mult bijuteriile din sticla de Murano...
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
ingerash spune:
da!![]()
le iubesc si mi-am facut si eu...
Loma spune:
nu, niciodata, le asociez mereu cu o vecina de la tara, care cam tragea la masea si toata ziua umbla cu margele si ceas la mana indiferent ca spala vase, facea mancare...matura curtea...
michelle7 spune:
margelele sunt una dintre fitzele sezonului asta, dar trebuie asortate cu mare atentie. merg f. bine cu lookul hippie, cu haine vintage etc. aici sunt magazine care vand diverse bile si poti sa-ti faci propriile margele ,dar sincer nu prea observ sa se poarte . in schimb la TV e plin de margele suprapuse. sper sa imi fac curaj sa port si eu ca sa ma asortez cu trendul
ancamironiuc spune:
Eu am vazut la cineva si mi-a placut ansamblul...asa ca am zis sa incerc
! Mi se pareau demodate, urate, kitch si tot ce vreti voi. Am luat un sirag si m-am indreagostit...acum am o cutie plina!!!!! Tine insa si de starea de spirit pentru ca deseori trec la lanticul subtirel cu inimioara...
ANCA si EMA
EMANUEL
CristinaT spune:
nu am purtat niciodata. Imi plac lantisoarele fine din aur sau din argint.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Luna75 spune:
Nici mie nu imi plac deloc margelele,in sensul strict al cuvantului,insa accesoriile de tip colier pot face minuni
daca sint bine asortate cu imbracamintea.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
furni spune:
Si mie imi plac, ma uit la ele cu jind cum atarna in magazine, dar sincer... nu stiu sa le port si de frica penibilului m-am abtinut, desi mi-as dori.
Apropo, daca cineva ar veni cu ceva link-uri sau idei de combinatii (care tip la ce tinuta) 

.

si Ubitu