Gradinita Aviatiei
Salut!
De cateva zile caut in disperare gradinite pe net si pe stradutele din zona Aviatiei. Desi cartierul e mic si il cunosc destul de bine, n-am reusit sa gasesc prea multe optiuni.
Aici pe forum a mai fost un subiect in care se dadeau cateva informatii insa destul de ambigue, astfel ca n-au facut decat sa-mi indeseasca ceata din cap.
Pana acum am vazut o singura gradinita, Junior, care mi-a lasat o prima impresie foarte buna, e intr-o cladire frumoasa, are camere spatioase, un loc de joaca interesant, program bun (pana spre 6 jumate daca mergi sa-ti recuperezi singur copilul), vara nu au pauza deloc, urmeaza programa ministerului educatiei, blablabla.
Nu prea mi-a placut lipsa de activitate, copiii nu faceau practic nimic, abia la grupa mare s-au apucat educatoarele sa ingane un cantecel dupa ce am bagat noi nasul inauntru. Toaleta, desi dotata special pentru copilasi, era cam lasata in dorul lelii, lipseau colaci pe vasele de WC, usor sinistra privelistea...
Din nefericire am cautat informatii despre aceasta gradinita si aici, pe forum, si am gasit un singur mesaj care a cantarit suficient cat sa-mi schimbe planurile. Deci nu, Junior nu.
Ar mai fi vreo doua optiuni in apropierea parcului Herastrau, una foarte scumpa (Mens Sana), cealalta un pic neavantajoasa pentru mine (program pana la 5 - gradinita Mary Poppins).
Mai stiu si doua de stat, insa ambele au program "normal" (adica scurt, pana la pranz) si zvonurile spun ca ar mai fi vreo doua (dintre care una pe langa Hotel Erbas), insa eu nu le-am dibuit.
Va rog mult, daca aveti orice fel de informatii (adrese, nr de telefon, impresii, orice) despre o gradinita cu program prelungit in zona Aviatiei (eventual Floreasca), faceti un pustiu de bine si luminati-ma (chiar si cu mesaje private).
Pe masura ce mai aflu cate ceva am sa mai revin si eu.
Multam fain in avans!