Leoaicele DC (5) -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mai fetelor eu una , leoiaca fiind sunt mai vorbareata de fel...dar vad ca voi nu. Sau sunteti ocupate?

Pup si eu leoaica care m-a trecut pe listuta.

Raza , cumva esti gravida?

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Razuca, vin si eu la spartul targului si-ti urez casa de piatra si sa va iubiti mult de tot!
Fetelor am auzit ca la voi e tare cald, noi avem astazi 16 grade si nici urma de soare ! Am fost foarte stresati saptaminile trecute, am avut prezentarea finala pe departament, a fost bine, sefu foarte happy, acu asteptam sa vina sambata sa acasa! Si avem si un test cu II asa ca suntem foarte fericiti, insa eu nu am nici un simptom, nici macar sanii nu ma dor,am intrat in saptamina 6 si mi-e tare frica de o extrauterina !
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

tzuchi,felicitari.Sarcina usoara si un bb sanatos.
Nu ti-ai facut o ecografie?
Oricum e bine sa mai faci teste pana la eco.Semne de sarcina sunt multe,fiecare corp reactioneaza diferit,deci nu-ti face probleme.
pupici.
raza,casa de piatra.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

tzuchi si io care imi facusem deja planuri cu banii de pe chiria patului

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Mercic Ledi pt urari, aici nu-ti fac ecografie decat de la 12 saptamini, dar vin acasa si luni ma duc la ecograf sa vedem ce este pe acolo . Pina atunci incerc sa nu-mi mai fac mii de ganduri negre si sa enjoy vremea asta racoroasa de la noi!
Miha am ratat patul bucuclas, insa cred ca si al nostru e nazdravan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

tzuchi,atunci sa ne ti la curent..si sa vi cu vesti bune..Ganduri negre nu ai de ce sa-ti faci...o sa fie bine.
Si zici ca e racoare la voi acolo?Facem schimb?Ca eu lesin de cald,fierb in suc propriu zau..
pupici
Fetelor nu mai ziceti nik?parca ziceati ca sunteti vorbarete

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari pt cele 2 liniute rosii ! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos !

Fetele, io una ador vremea asta, nu vreau pt nimic in lume racoare, atata am asteptat canicula

Pupici tuturor si o seara faina !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

mamagiuliei la noi la Bucuresti este...INFERNAL!!!!!!Nu ti-as dori sa traiesti!!!
tzuchi felicitari!! sa ai un samburel sanatos si lasa o dara...poate ne tragi dupa tine!!
Restul leutzelor sau leoaicelor... va si va doresc o saptamana lipsita de canicula!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna Leo girls!
In curand se apropie si zodia noastra, cum va bucurati de vara?
Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

E asa de bine afara pe caldura asta, incat nmumai in casa sa nu stai, dara afara cu bebe nu merge. Mai avem un pic si suntem la putere. CE planuri aveti de vacanta?

Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A

Mergi la inceput