Leoaicele DC (5) -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

danyalo,bine ai venit intre noi
Miha,nu stiu cand ajung in tara,imi este greu si sa ma duc intr-o vacanta aici din cauza locului de munca
dar te anunt eu cand vin,nu pot sa pierd asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Si io vreau bb dar se pare ca inca nu merit !!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by danyalo

Si io vreau bb dar se pare ca inca nu merit !!
Dany

NU EXISTA ASA CEVA!Bebeii nu vin dupa merite,caci dupa mine sunt femei care nu merita sa aiba copii si totusi ii au,dar ori ii abandoneaza,ori ii omoara ori ii chinuie!No,alea nu merita,dar din pacate,cele care-si doresc cu adevarat muncesc mult pana sa aiba...sau poate nu au niciodata..offf
Io iti doresc sa ti se implineasca visul si sa-ti ti cat de curand bebelushul in brate.
pupici.
ps:pe 9 iunie sunt programata la examen pt permis....offf uit tot pana atunci

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Si eu vreau bb dar se pare ca firile prea temperamentale ale noastre nu ne dau voie. Desi maine facem 5 ani de casnicie nu prea ma bucur din cauza de certuri prostesti. ei, da' las' ca trec toate. Ma intreb insa pana cand o se ne mai . Ca din 2 lei nu prea iese nimik bun.

Va doresc voua celor care vreti bebici sa ii aveti cat de curand.
si la multi ani celor care impliniti luna asta ani de casnicie!!! Sa sarbatoriti , sa si poate iese si bebele.

va pupic leoaice

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

pentru fetele care vor bebici (asta si ptr mine)! Si hai mai optimiste ca suntem leoaice si ce ne punem in cap aia facem!
Eu ieri am facut o prejetura buna, buna, azi am avut prezentare in grup si daca tot m-am balbait (of, ma termina prezentarile astea), macar mi-am indulcit sefu si colegii. Apoi m-am dus la inot, sa-mi revin ca ma simteam parca m-a calcat trenu, insa dupa juma de ora de bazin, m-au luat niste ameteli si m-am intors mai obosita decat am plecat. O fie oare de la ?
Acu astept una bucata sot sa mergem la ca dimineata am inceput-o bine !
Crinutz, multi ani fericiti sa aveti impreuna, asa sunt casniciile, eu nu-mi imaginez casnicia mea fara certuri mici, ca alea fac apoi impacarile mai dulci. Ar fi asa monoton numa lugu-lugu!
Acu va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

hi
pe unde santeti?nu mai vine nici o leoaica la interviu?
Leditia mi-a placut astazi cand ne-am chat-tuit
este foarte frumos
acum ma duc sa ma culc ca este ca-m tarziu
dar cred ca greu voi adormi,am avut astazi o zi de cacao,intotdeauna trebuie sa apara cineva sa imi strice mie linistea mea,offfffffff
va pup si sper ca voi ati avut o zi mai buna astazi
ne vedem,auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Salut leoaice,

Recunosc ca eu abia acum v-am descoperit.
Sunt si eu o leoaica de 27 iulie '73 si viitoare mamica tot de de leut.
Urez celor care vor bebei sa li se indeplineasca dorinta.
Cat despre ce s-a mai discutat si eu sunt de parere ca nu toate femeile merita copilasi, e pacat ca apoi nu au grija de ei ba chiar le mai fac si rau, dar e adevarat ca bebe vine cand vrea Dumnezeu, o spun din proprie experienta.
Nu va stresati si doriti-va in continuare sa aveti bebei, rugati-va si mai ales , perseverenta este o calitate a noastra, leoaicelor .
Va las acum, ma duc sa ma uit la Eurovision, hai Romania!
Pe curand,

Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Mercic de urari!!
Hai Romania!!!
DANY

Mergi la inceput

uaaa ce m-a enervat eurovisionu asta...asa cevaaaa
o porcarie...
va pupic dulcic si va doresc o duminica placuta si linistita.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tinasv1

Salut leoaice,

Recunosc ca eu abia acum v-am descoperit.
Sunt si eu o leoaica de 27 iulie '73 si viitoare mamica tot de de leut.
Urez celor care vor bebei sa li se indeplineasca dorinta.
Cat despre ce s-a mai discutat si eu sunt de parere ca nu toate femeile merita copilasi, e pacat ca apoi nu au grija de ei ba chiar le mai fac si rau, dar e adevarat ca bebe vine cand vrea Dumnezeu, o spun din proprie experienta.
Nu va stresati si doriti-va in continuare sa aveti bebei, rugati-va si mai ales , perseverenta este o calitate a noastra, leoaicelor .
Va las acum, ma duc sa ma uit la Eurovision, hai Romania!
Pe curand,

Tina

am uitat..bine ai venit!
pupice la toate leoaicele

POZE

Mergi la inceput