Leoaicele DC (5) -
Raspunsuri - Pagina 24

X-ray spune:
si iata ca nu sunt singura pe la aspirante...
leditia toata ziua m-am gandit pe unde ti-m mai vazut postarile pe forum si iata!
te salut inca odata pe ziua de azi!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Leditia spune:
quote:
Originally posted by alina.a
si iata ca nu sunt singura pe la aspirante...
leditia toata ziua m-am gandit pe unde ti-m mai vazut postarile pe forum si iata!
te salut inca odata pe ziua de azi!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

bubulina pe unde umbli?cum mai esti?

POZE

katty spune:
Va salut si eu dragi Leoaice, ce mai faceti, sper ca bine!
Noi inca suntem singurei, fara copil care e la tara, iar joi, pe 21 septembrie facem 9 ani de casnicie. Stie cineva cum se cheama cand faci noua ani de casatorie? Ex. la 1 an, nunta de hartie, la 25 nunta de argint, la 50 de aur, erau scrise odata pe forum dar nu am salvat subiectul!!!
Mi-e atat de dor de Andrei!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei

blue_karina spune:
Bine v-am regasit, leutelor!
Am revenit de la mare...de cateva zile bune. Nu-mi mai venea sa plec. Am prins soare (bland, de toamna), apa bunicica (am si inotat, ca s-a putut!), ceva mai curat decat in timpul sezonului, lume mai putina si mai linistita! A fost chiar relaxant, de unde de obicei ma intorceam super agitata de la mare inainte!
Daca nu reusesc la anul sa merg la Balcic, unde mi-am propus (apropos, a fost o prietena acolo vara asta si a venit f.f.multumita, iar pozele sunt superbe...cand te gandesti ca a fost teritoriul nostru..)atunci voi merge la mare tot in septembrie.
Va pupicesc pe toate si voi reveni cu poze de la mare!
Leutza Karinutza
si maine e o zi

katty spune:
Va salut si eu azi! Multumesc Leditia ptr. urari.
Intre timp am aflat ca la 9 ani se serbeaza nunta de rachita (salcie)!
Blue_karina, bine ai venit de la mare, am fost si noi odata in septembrie, daca prinzi un septembrie bland si caldut e ok. E mai mult ptr. odihna. Important e ca te relaxezi cum ai zis si tu, nemaifiind nebunia de pe timpul verii!!!
Poze aici
varsta lui Andrei

blue_karina spune:
Ce se intampla, dragi feline?
Pe unde sunteti? Ori e melancolia de toamna, ori agitatia muraturilor!(eu mai am de pus castravetii).Aaa, sau sunt emotiile inceputului de an scolar, pentru mamici!!
Sunt curioasa sa mai povestiti ce mai faceti...
Va pupa o leuta putin melancolica acum!
si maine e o zi

katty spune:
Noroc cu blue_karina, ca se anima subiectul. Noi suntem bine! Inca suntem fara copil, vine peste 2 zile de la tara! Mi-e un dor nebun de el.
Asteptam leoaicele la apel!!!
Poze aici
varsta lui Andrei

szivarvany spune:
Vin si eu cu o leneee, ca deh, e luni si tot la munca`s (am fo` si ieri). Si nu am kef de nimik, feteleee.
Viata mea e una minunata, splendida chiar: servici pana la 18, parc pana la 21. Apoi nani Daca as fi mai cuminte de atat, as fi moarta
Cam asta este gandul meu pe ziua de azi ... vai si`amar.
Si`acum intrebare: pt cine facem galerie sa vina bb ??? Alina, Leditia, Bubulina ...
Daria & Giulia (2004 08 16)

Leditia spune:
Buna fetele.
Eu stau lesinata pe aici si fac drumuri baie-dormitor.Imi este tare rau,am niste greturiii...si nu stiu de ce.Si aseara mi-a fost rau..Acum iar..si sunt asa slabita..Ma enerveaza,am treaba,trebuie sa ajung si la posta si sa caut o chestie pt un prieten si am multe pe cap si eu ma simt ca o leguma si nu pot face nimic..
De o saptamana a venit toamna si pe la noi,numai ploi,cer innorat..ma cam indispune vremea asta.
Va pup cu drag.
Sa aveti o zi excelenta.
POZE