Leoaicele DC (5) -
Raspunsuri - Pagina 15

cristinamaria spune:
Mama ce ma bucur ca v-am gasit!
Eu m-am serbat pe 24
La multi ani fetelor!
cristina

szivarvany spune:
BIDILOI
La multi ani cu sanatate si noroc fiului Rodicai
Fetili, io mai am o saptamana si plecam la maaaaare, tralalala, abia astept
Daria & Giulia (2004 08 16)

Leditia spune:
La multi ani baietel frumos de Katty...am uitat ieri,am avut mai multe treburi de rezolvat si am uitat..mii de scuze.
Bidiloi
Daria,unde mergeti la mare?in ce statiune?(poate dam una de alta pe acolo si nu stim)
Eu deja is cu capsa pusa...maine aveam de gand sa mergem la mare,caci maine sarbatorim si noi 6 ani de casnicie..si vad ca plouaaaa..Sper totusi sa treaca odata ploaia asta si sa se faca frumos..ca nush ce fac.
No..v-am pupat si va urez distractie maxima celor ce-si sarbatoresc ziua de nastere azi.
POZE

katty spune:
fetele care s-au serbat ieri: Kita, Lulu N, Noemi-Marian, Tinasv1
pentru Bidiloi care se serbeaza azi,
si pentru leutele si leutii care se vor serba in weekend (fiindca nu voi avea cum sa intru sa-i felicit):Adi69, Pd, Andreea si Doru, Viovio, Cata_pufy, Adya, DyaDya.
Multumesc Leditia mult de tot!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

szivarvany spune:
PD ANDREEA VIOVIO CATA ADYA ADI69 DYADYA
Un we fain tuturor leoaicelor !!!
Ledi - mergem la Constanta, ca in fiecare an, inchiriem o casuta. Stam vreo 9 nopti si ne mai oprim la intoarcere pe langa Sibiu la o pastravarie (nu ca io as vrea, da` vrea husbandu` din dotare
). Abia astept sa ies din orasu` asta jegos, sa ma vad cu mandra pe plaja in nisip
Daria & Giulia (2004 08 16)

Leditia spune:
La multi ani fericiti sarbatoritelor de ieri(cu scuzele de rigoare..ieri a fost si ziua in care am implinit 6 ani de casnicie si nu am avut timp sa intru pe DC)
Pd
Andreea si Doru
Viovio
Cata_pufy
La multi ani fericiti sarbatoritelor de azi:
Adya
Adi69
DyaDya
Daria,concediu placut..este foarte frumos la mare.In Cta n-am fost la plaja decat in extra sezon,cand ne mai duceam in Cta si faceam si-o plimbare pe malul marii..chit ca erau 0 grade afara
Ieri am fost in Navodari si a fost super fain..numa bine pt copii sau pt cei care nu stiu sa innoate(asa ca mine),ca-i apa micutza si nu doar la mal..deci te puteai balaci pana dincolo de geamandura ca nu era bai..Si mi-a placut enorm ca am gasit o portiune de plaja unde nu era aglomerat..ca nu suport sa stam ca sardelele cearsaf langa cearsaf sau sa merg km pe plaja sa gasesc un loc mic unde sa-mi pun si io cearsafu.
pupice si week-end placut in continuare tuturor..si distractie maxima celor ce-si serbeaza azi ziua de nastere.
POZE

katty spune:
La Multi Ani, Giul!
Felicitari, Leditia, ptr. aniversarea de ieri! La cat mai multe si pline de realizari!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici