Leoaicele DC (5) -
Raspunsuri - Pagina 11

alivio spune:
BUna dragi leoaice!Vreau si eu "in the club".Sunt nascuta pe 13 august 1982.Ce sa va mai spun despre mine?Am de 4 ani jumate, voi fi miresica de 2007 si sunt proapat licentiata.Si maine incep scoal de soferi
.
si sper sa mai vb

Leditia spune:
Buna fetele.
Bine ai venit alivio.
Fetelor ce mai faceti?Nush ce s-a intamplat ca am vazut acum 2 raspunsuri de acum cateva luni aici..ciudat..Le-am sters,da nu pricep cum au ajuns aci..
In fine,ce ati mai facut?
Mai este putin si incepe sezonul petrecerilor pt noi.
Daria ce mai faci?Giulia ce mai face?
Raza,frumoase poze..acum esti proaspat casatorita...deci au trecut zilele " AMR"...
Am mai pus poze noi,pt cine vrea sa se uite.
Pupici si-o zi frumoasa si linistita.
POZE

Cristina A spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
multumesc, leoaicelor! sa va auda D-zeu si sa ne dea un bb, k tare mult ne dorim... mama, era album privat, de-asta nu-l puteai vedea, dar acum e ok.
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
S'aveti o casa plina de copii si multa rabdare si putere ca sa ii cresteti!

danyalo spune:
alivio,nuschu,Cristina A
Bine ati venit!....
Eeeeee fetele....se apropie ziua noastra...
Dany
va urez o sapt. placuta!!!!

tzuchi spune:
Fetelor v-a toropit caldura sau faceti pregatiri de ?
Am revenit din concediu, cu vesti bune, am vazut samburelul care era bine merci la locul lui, avea 9mm si ii batea inimoara !
Nu mi-a facut probleme tot concediul, am fost si la mare si la munte, nu tu greturi, sau oboseala, cred ca stia ca mama e in concediu; cum m-am intors in UK, au si inceput greturile si si oboseala, nu pot sa fac nimic seara, pic de somn de la ora 8. Insa avem si niste calduri pe insula de nu poti respira, ieri s-a depasit recordul de temperatura pe luna iulie in UK
! Si e mai rau decat acasa ca este si umiditate foarte mare in aer.
Cred ca valul asta de caldura se indreapta spre Ro, sper sa tina cat mai putine zile, ca tare rau mai e!
Ledi si Razuca m-am uitat si eu la pozele voastre, foarte frumoase! Sper sa am timp sa pun si eu cateva zilele astea. tuturor leoaicelor!

szivarvany spune:
Tzuchi - sarcina usoara in continuare !
Ledi si Razadesoare - sunteti doo leoaice pe cinste !
Io recunosc ca m-am chefuit aseara de mi-au sarit capacele
Daca pot, vin cu cateva poze :-)
Bun venit leoaicelor noute !
Mey, care mereti in concedii, pe unde ? Ca noi ne vom imbarca pe 4 august spre Constanta, tanananaaa
We fain tuturor ! Pupam trupa de feline !
Daria & Giulia (2004 08 16)

Leditia spune:
Buna fetele.Week-endul asta incep petrecerile leoaicelor.
Daria,la noi sotul nu mai are concediu si de obicei(din pacate) e luat pt rezolvarea unor probleme,ca deh altfel nu se poate...dar in timpul liber,adik in week-enduri mergem ori la mare(avantaj -eu ,ca-s aproape),ori la iarba verde pe malul Dunarii,ori la un gratar..Mai nou am descoperit ca-mi place la pescuit,ceea ce inainte mi se parea extrem de plictisitor..eh..acum pescuiesc si eu si nu-mi mai vine sa plec
,ma destinde si ma face sa uit de probleme..
Aaa si ceea ce m-a uluit e ca am vazut ca am mult mai multa rabdare decat credeam
.
Cam atat despre mine..astept cu nerabdare ziua mea,chiar daca am primit deja cadoul.
Pupici si-o zi frumoasa si linistita va doresc.
Ps:mersic pt complimente.
POZE