Gradinita 201 Iancului

Gradinita 201 Iancului | Autor: bubi

Link direct la acest mesaj

suntem arondati la aceasta gradinita si avem in plan sa o inscriem pe Mara aici, probabil la grupa mijlocie-Mara va implini 4 ani in Septembrie. Aveti cunostinte mai multe despre aceasta gradinita?

Multumim,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Care e 201? Eu stau pe Iancului si am auzit ca cea mai buna din zona e pe str.Corabeasca, o vila situata intre Iancului si Vatra Luminoasa. Vorbesc de gradi. de stat, ca mai sunt si particulare pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

e pe Dridu Georgescu nr. 2, in spatele sos. Iancului, se poate intra si din Magura Vulturului. Am auzit lucruri bune despre ea, dar as mai vrea niste detalii.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Acum stiu de care zici. Cica si noi am fi arondati acolo. Un tatic care a avut amandoi copiii acolo mi-a zis ca e ok. Eu stiu doar ca au grupele ff mari. Adica ceva de genul la 40 copii in grupa. Bine, ca nu vin toti odata, dar si 30 /cap de educatoare mi se pare cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

Buna,

Readuc subiectul in discutie - se pare ca ne vom muta in zona, iar gradinita 201 ar fi cea mai apropiata de viitoarea noastra locuinta - Anda tot la grupa mijlocie ar urma sa mearga fiindca a implinit 4 ani in aprilie. Va rog mult, daca v-ati inscris, scrieti-mi cum a fost si dati-mi un sfat. Si poate primim un sfat direct si de la cineva care are copilul acolo. Imi puteti scrie si mesaj privat sau e-mail.

Multumesc mult, in numele Andei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

buna,

nu ne-am inscris inca, am trecut pe acolo am vorbit cu dna directoare, care ne-a certat de ce nu am venit mai demult, desi dadusem telefon si ne-a spus ca e prea devreme! Am scris o cerere si a zis sa revenim spre sfarsitul lunii. Eu zic sa-i faci o vizita cat de repede...Din cate am inteles va fi doar 1 singura grupa mijlocie, ceea ce m-a mirat uitandu-ma la dimensiunile gradinitei.

Mai multe despre gradinita nu stiu, doar ce am vazut cu ochii mei in scurta vizita. Poate stie cineva mai multe...

oricum da-mi de stire ce ai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu-mami spune:

quote:
Originally posted by anya

Care e 201? Eu stau pe Iancului si am auzit ca cea mai buna din zona e pe str.Corabeasca, o vila situata intre Iancului si Vatra Luminoasa. Vorbesc de gradi. de stat, ca mai sunt si particulare pe acolo.

Anya

Anya,

Eu vreau sa-mi dau fetita la anul la gradinita de care vorbeai, 256, de pe Corbeasca, actuala Mr. Ionescu Atanasie. Poti sa-mi spui si mie ce-ai mai auzit despre aceasta gradi?

Mergi la inceput