Gradinita 201 Iancului
suntem arondati la aceasta gradinita si avem in plan sa o inscriem pe Mara aici, probabil la grupa mijlocie-Mara va implini 4 ani in Septembrie. Aveti cunostinte mai multe despre aceasta gradinita?
Multumim,
Raspunsuri
anya spune:
Care e 201? Eu stau pe Iancului si am auzit ca cea mai buna din zona e pe str.Corabeasca, o vila situata intre Iancului si Vatra Luminoasa. Vorbesc de gradi. de stat, ca mai sunt si particulare pe acolo.
bubi spune:
e pe Dridu Georgescu nr. 2, in spatele sos. Iancului, se poate intra si din Magura Vulturului. Am auzit lucruri bune despre ea, dar as mai vrea niste detalii.
Multumesc
anya spune:
Acum stiu de care zici. Cica si noi am fi arondati acolo. Un tatic care a avut amandoi copiii acolo mi-a zis ca e ok. Eu stiu doar ca au grupele ff mari. Adica ceva de genul la 40 copii in grupa. Bine, ca nu vin toti odata, dar si 30 /cap de educatoare mi se pare cam mult.
danis spune:
Buna,
Readuc subiectul in discutie - se pare ca ne vom muta in zona, iar gradinita 201 ar fi cea mai apropiata de viitoarea noastra locuinta - Anda tot la grupa mijlocie ar urma sa mearga fiindca a implinit 4 ani in aprilie. Va rog mult, daca v-ati inscris, scrieti-mi cum a fost si dati-mi un sfat. Si poate primim un sfat direct si de la cineva care are copilul acolo. Imi puteti scrie si mesaj privat sau e-mail.
Multumesc mult, in numele Andei!
bubi spune:
buna,
nu ne-am inscris inca, am trecut pe acolo am vorbit cu dna directoare, care ne-a certat de ce nu am venit mai demult, desi dadusem telefon si ne-a spus ca e prea devreme! Am scris o cerere si a zis sa revenim spre sfarsitul lunii. Eu zic sa-i faci o vizita cat de repede...Din cate am inteles va fi doar 1 singura grupa mijlocie, ceea ce m-a mirat uitandu-ma la dimensiunile gradinitei.
Mai multe despre gradinita nu stiu, doar ce am vazut cu ochii mei in scurta vizita. Poate stie cineva mai multe...
oricum da-mi de stire ce ai facut.
Crisu-mami spune:
quote:
Originally posted by anya
Care e 201? Eu stau pe Iancului si am auzit ca cea mai buna din zona e pe str.Corabeasca, o vila situata intre Iancului si Vatra Luminoasa. Vorbesc de gradi. de stat, ca mai sunt si particulare pe acolo.
Anya
Anya,
Eu vreau sa-mi dau fetita la anul la gradinita de care vorbeai, 256, de pe Corbeasca, actuala Mr. Ionescu Atanasie. Poti sa-mi spui si mie ce-ai mai auzit despre aceasta gradi?