Tocmai m-a anuntat bona ca pleaca peste o luna, asa ca raman cu doi copii pe cap si nici un plan de rezerva.
In concluzie caut cu disperare gradinita deschisa peste vara, sau o bona temporara. Daca stiti vreuna, spuneti-mi si mie, va rog.
Ajutooooor,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
Vezi la gradinitele particulare. Cele de stat nu sunt deschise vara. Stiu sigur la la gradinita Georgescu ABC de pe Iancului e deschis si in iulie. In august renoveaza si inchid, dar anul trecut a fost deschis. Si in plus la o gradi particulara primesc copilul si "cu pampers". Doar ca o sa te cam coste...la 2 copiii.
Nu ai nici-o bunica de sacrificiu?
Oricum, bafta!
din cate stiu eu, si gradinitele de stat au program peste vara.In iunie-anul trecut, in gradinita mea a venit instiintare cu gradinitele din sectorul 4 deschise in lunile iulie-august.Acum depinde si ce varsta au piticii tai-daca au peste trei ani, ai putea sa incerci si varianta asta(de a merge la o gradi de stat si a cere lista celor deschise pe perioada verii in sectorul tau).
Sper sa gasesti solutia ideala pentru tine!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Multumesc mult.
Sper ca pentru inceput sa rezolv la gradinita la care merge Ana (particulara), dar care se inchide pe 15 iulie.
O sa incerc sa gasesc si lista gradinitelor de stat deschise, pentru ca, intr-adevar, cu doi copii la gradinita particulara la program prelungit ies la pepeni.
Din pacate nu avem nici o ruda care sa ne poata ajuta. Singurul care ne mai ajuta e socru-meu, dar cate o ora-doua - in nici un caz nu ar putea avea grija de doi copii toata ziua.
Life is a journey. Wear comfortable shoes.