Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
anasebe spune:
AnaB Pai la mine tocmai ala pe zile m-a speriat. Cica e nascut in Ziua ascendentei. Te ia durerea de cap si de inima dupa ce-ai citit acolo.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anabordea spune:
E pe 13 ian..asa e si nepotul meu...Dar sa citesti la 28 febr...ca eu am facut stop cardiac...pe 6 ian la daria e ok, dar la diana...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
Giova spune:
eu v-am parasit, caci mi-a sosit sotul de la birou.
Am vazut pozele cu Emma si am vazut-o si pe Ina cu rachel de la bebelusi de noiembrie -decembrie.
noapte buna si usor.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
anabordea spune:
Cred ca ma retrag si eu...va pup pe toate
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasebe spune:
Anooo Vrei sa ma omori in seara asta? Mai intai imi dai sa citsc zodiace cu vesti relativ proaste, apoi imi trimiti rochii de mireasa de am ramas cu gura cascata, ca exista atata perfectiune(perfectiune rochiilor a fetelor). Sotul incerca sa ma consoleze, ca sunt si prelucrate pe calculator. Normal ca sunt, dar.... off. Mai ai? Mai trimite-mi.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Noapte buna fetelor! Vise placute.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
dana_ene spune:
Va scriu pe fuga... ca mi-e taaaare somn.
Am completat si modificat site-ul.
Giova, SIGUR ca da !
Fetelor, eu am ales pozele, dar astept sa-mi spuneti daca vreti altele. Nici o problema. Dar as prefera sa imi trimiteti pozele dorite pe mail (daniela.ene@gmail.com) ca sa le gasesc si sa le descarc mai usor.
Imi cer scuze Silviei ca abia acum am adaugat pozele lui Alain, cu toate ca le descarcasem de mult timp.
Astery, ai fost superba ! De Razvanel ce sa-ti mai spun, e atat de dulce ! Ma declar topita dupa el... pup eu baiatu' !
Diana YUPIIIIIIIIIII ! Bine ai revenit !
Sanatate si te asteptam mai des !
Acum merg la nani... ca-i tarziu !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Neata...noi, nimik nou sub soare..Dana Ene ti-am trimis pe mail pozele pe care le vreau pe site! Pupici!Alina mie mi-a iesit o zeama mai portocalie ieri supa, iar dupa ce am dat legumele prin blender, ca si eu am tot Moulinex ca tine, a iesit o supa crema de nota 10...azi ii dau vreo 7 lingurite din ea si maine facem alta..eu am pus morcov, pastirnac, telina, dovlecel si ardei gras..nu i-am pus sare, ceapa, cartof si unt/ulei si vad ca i-a placut!Fug sa pap si eu ca, cica de azi sunt la slabit!
poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
anasebe spune:
Neata fetele!
Cata Si eu vreau sa ma bag incet, incet la cura. Dar o iau pe etape. De azi nu mai mananc dulciuri si paine. La Pepsi inca nu pot sa renunt.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
eu pap si paine si dulciuri dar mult mai putin!
poze nou noute - intilnire cu Nico si Daria
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca