Mamici de sept-oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
martha78 spune:
Ralukutza, si caderea parului este frecvent intalnita in sarcina si e cred ca e data tot din cauza unui aport insuficient de vitamine
Eu urmeaza sa merg la doctor, poate o sa am mai mult noroc de data asta caci merg la un alt medic, sper cel din urma..
23 sapt cu 
pufymic spune:
Ralukutza nu-ti mai fa griji si pentru par!Si mie imi cade dar e normal....cum normal a fost in sarcina anterioara sa nu-mi cada nici un fir(dar dupa ce am nascut a picat tot ce nu s-a dus in timpul sarcinii....)!
Suntem gravidutze, asa ca trecem prim mari si multe schimbari pe care trebuie sa le acceptam asa cum sunt ele ca se ne putem bucura de sarcina....ca nu mai e mult si vine bb si sa vedeti atunci ce dor vi se va face de perioada cu burtica....
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Ignatica spune:
Ionica felicitari pentru fetita.
Susa eu iti tin pumnii la eco morfologica, hai sa speram ca totul va fi bine.
Eu nu am noutati, va citesc in fiecare zi, dar scriu mai rar, asa sunt ardelenii, mai scumpi la vorba.
Ignatica
24+
_Ralu_ spune:
multumesc fetelor pt incurajari. nu-mi fac griji de par, dar observam ca e singura schimbare parvenita la mine ce ar putea avea legatura cu vitaminele...oricum parca n-as vrea sa iau vitamine decat daca este absolut necesar, ca n-as vrea sa iau prea multe kg, nu neaparat de fitze, cat pt sanatatea mea!
sandra, ti-am trim link, pe ym.
pufy, merci pt incurajari! sper din tot sufletul sa vin cu vesti bune!
nicol, te asteptam cu vesti! iti tinem pumnii!
lexi, tu iei vitamine la recomandarea dr noastre?
cand te duci la morfo?
o sa scriu si eu cateva retete la notepad dar, cand oi fi mai inspirata!
o sa raspund eu in locul, lui cri19, ca poate nu vede msj-ul tau lexi. parca zicea ca inca nu au apucat sa deschida terasa, dar ramane in picioare treaba. vara e lunga, vorba aia! abia astept si eu! numai sa se nimereasca intr-o zi cand e si sotul acasa sa ma aduca!
mama, ce ploaie s-a pus! si in buc cred ca ploua!
am uitat sa va zic, ca tare mandru mai e sotul meu de numele la bb al nostru. cica se vede tare frumos asa scris. numele pt baietel l-a ales el, iar pt fetita, eu!
raluca
22+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
itzy-bitzy spune:
HEI DIN NOU
Apropo de caderea parului...ca si eu tin la podoaba mea capilara...oare daca folosim de acum dierse artificii...ex masti cu ulei de ricin, galbenus de ou, ulei de masline...si alte produse de la plafar ...solutiile acelea contra caderii parului...o avea ceva? Asta eu nu l-am intrebat pe medic. Nu cred ca produsele alea au efect teratogen sau altceva nu? Eu masti naturale mai imi faceam plus ca foloseam henna si era ff buna si pt intretinerea parului...M ma gandeam sa fac si acum ca sa nu am surprize dupa nastere. Stiu ca atunci va cadea ff mult. Voi ce ziceti?
Ale iti doresc tot binele din lume si sa fii tare in continuare ca Dumnezeu iti va aduce bebele mult dorit. 
Va pupic
Itzy-Bitzy
19+
POZE
pufymic spune:
Uitati www.220.ro/stuff/Simulare.htm" target="_blank">aici ce viitori studenti avem{Doamne fereste!)
!
Itzy-bitzy zi-mi si mie despre henna mai multe!Coloreaza tare parul?Acopera si firele albe?
Nu stiu daca mastile astea au vreun efect acum....poate numai pentru psihicul nostru.,...habar n-am!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
_Ralu_ spune:
pufy, acu' am primit si eu de la o prietena, link-ul asta! no comment! parca nici sa rad nu-mi vine...
raluca
22+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
pufymic spune:
Avem fetelor www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75497" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!!!!!!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
itzy-bitzy spune:
Dumnezeulee, e de ras, dar e tragic..
Pufymic eu folosesc henna de vreo 4-5 ani pt ca nu folosesc vopsea de par . Am si eu un pitic cu chimicalele alea. Plus ca eu am firul de par ff subttire..si am zis sa-l mai menajez. Eu am fol numai roscat si am fost ff multumita. Prima data am stat cu ea toata noaptea in par...apoi, cate 1h-2h. Culoarea este ff interesanta are niste reflexe naturale, ff frumoase. Si acopera si firele dae par dar nu daca esti carunta toata, alea mai razlete asa...si daca te faci la 3 saptamani e ok...pt ca e naturala si nu are efect negativ.
daca vrei mai este si negru...restul ce gasesti, variante de blond...roscat sau mai stiu eu ce...sunt cu oxidant sau alte chimicale..deci nu e naturala 100%. Se gaseste la plafar in general.
Pupici
Itzy-Bitzy
19+
POZE