Mamici de sept-oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzica spune:
Va multumesc pentru felicitari. Sa aveti si voi sarcini usoare si bebici sanatosi.
Ale, imi pare foarte rau pentru tine. Sper sa treci cat mai repede peste aceasta traum, si sa ne dai vesti bune peste 3 luni.
Gabi 21+ 
www.stoc-studio.ro/tudor
anangel_lexi spune:
Buna burtici.
In primul rand la multi ani sarbatoritei de astazi, gabitzica. Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai un bebe sanatos tun!

Ale, eu sunt cu sufletul langa tine. Cred ca ti-e cumplit de greu...
Ionica si sympa felicitari pt. fetita respectiv baietel. Sa fie sanatosi si sa va umple viata.
Susa, ma bucur ca-ti prieste asa de bine acasa. De fapt, nicaieri nu-i mai bine decat acasa, nu? Ce mai face Brasovul? Tare mi-e dor sa mai merg si sa stau mai mult decat numai cateva ore...
cucuoancea si gheorghemaria, bine ati venit in grupul nostru. Sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc!
Cri19, vorbeai ceva de o intalnire intre noi, burticile, la un moment dat. Ce se mai aude?
Noi nu avem noutati momentan. Multa bafta celor care merg zilele astea la eco morfo. Eu una sunt sigura ca toti bebeii nostri sunt sanatosi tun!
22 & 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
ingereasa spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Ingereasa, tensiunea ta nu e chiar asa de mare, acuma depinde si cat o ai tu in mod obisnuit. De pilda acum eu am 13 cu 6, asta in conditiile in care iau tratament pentru scaderea tensiunii, iar tensiunea mea normala e pe undeva pe la 12 cu 6. Cat despre ceaiul de cirese, din cate stiu eu, nu e recomandat in sarcina. De fapt nimic diuretic nu e recomandat in sarcina. Ce poti sa faci este sa renunti intr-adevar la mancarurile sarate.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
Adameasca,
Tensiunea mea a fost ultima data 12.8, f buna, numai ca dr. cred ca mi-a spus ca 13.6 e mare ca sa mai renunt la sare....

Ceaiul de COZI de cirese mi-a fost recomandat de medic; eu am o infectie urinara (laurocultura s-a gasit bacteria klepsiella, raspunzatoare de aceasta infectie)care insa nu necesita tratament si nu afecteaza copilul.
Deci nu ma apucam sa recomand ceva ce nu stiam de la un medic.
Nu imi permit sa ma joc cu astfel de informatii si nici nu sunt genul.
I.
Lady_Hawk spune:
Gheorghemaria ma bucur ca ai reusit sa te inscrii la mamicile de septembrie_octombrie2006 si sunt sigura ca toate te vor primi cu bratele deschise asa cum faceam noi la mamici de martie_aprilie2006, care am avut norocul sa ne inmultim pana in ultima luna si am fost foarte, foarte unite!!!!
Nastere usoara, pupici multi tie si lui bebe_mic...!!!!!!
Fetelor...va urez asa aveti nasteri usoare ca fulgul de nea si bebi super-mega-para SANATOSI si voi sa aveti mult, mult laptic!!!!!(dar pregatiti-va sanii dinainte!!!!!)
SUCCES!!!!
Io
de beba_mica
(13.04.2006)
microbu spune:
Bb_ralukutza, ai putea sa-mi trimiti link-ul despre morfologia fetala pe YM. Multumesc.
Sandra
18+
Poze burtica
pufymic spune:
Osna nici eu nu am facut glicemia provocata(ca asta vei face tu) ci doar glicemia normala din sange(cea pe nemancate).Solutie de glucoza te pune sa bei intre recoltari.
MamiLili uite ca la Balaton nu ne-am gandit....tre' sa studiez oferta
!
Nicol bafta la eco diseara!Asteptam vestile bune!!!
Raluca bafta si tie maine la eco!(in caz ca uit maine sa-ti spun
)!
Eu iau fier "preventiv"(asa s-a exprimat medicul meu)!Se ia in caz de anemie feripriva(care apare si cand pierzi sange mult-cum va fi cazul meu la cezariana).
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
GABI LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, FERICIRE SI UN BEBE SANATOS!!!!

fetelor eu am tensiunea mica 50 cu 90, deci eu cred ca pot papa mai sarat. mai aveti careva tensiune asa mica? inainte de sarcina o aveam normala 80 cu 120.
20 
POZE
mai avem un pic...
pufymic spune:
Ramomar eu am tensiunea mica(ca tine 90/50....si uneori si mai mica....) si mica am avut-o si inainte de sarcina si la cealalta sarcina, dar de aia tot am evitat sa pap sarat din cauza edemelor....
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ramomar spune:
pufymic sa stii ca si eu trebuie sa am grija cu edemele, ca nu e prea roz situatia, deci tot fara multa sare va trebui...
Aleimi pare tare rau de cele intamplate, iti doresc multa putere si sanatate sa treci peste toate!
20 
POZE
mai avem un pic...
pufymic spune:
Toate gravidele trebuie sa fie atente la consumul de sare si la alimentatie ca edemele oricum apar(din cauza compresiunii uterului pe vasele limfatice), dar macar noi sa nu le agravam cu buna stiinta...
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik