Eu am folosit o crema de la Body Shop, cu unt de cacao. A fost super, nu am ramas cu vergeturi pe abdomen, desi am luat 22 de kg in sarcina, pe picioare am "conservat" doar ceea ce aveam anterior, si nici nu are contraindicatii.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Eu am folosit mereu Nivea , crema hidratanta , a fost tare buna, mai ales ca eu am pielea mai uscata ! Si binenteles crema pentru vergeturi , dar ai grija ca nu toate sunt recomandate in timpul sarcinii !
cand am fost insarcinata am folosit de clarins ulei tonic ptr.corp crema de bust tot de la ei,si crema antivergeturi de la mustela pe care mi-am luat-o de afara acum gama acesta e si la noi in farmacii.vergeturi nu am facut decat pe sani deoarece am alaptat cam mult si dupa ce s-a nascut bebe nu prea am mai avut timp de uns.asa ca este f.important sa te dai si dupa nastere.este f.bine sa-ti exfoliezi pielea (eu am folosit exfotonic l'oreal si gel exfoliant elancyl).mai ales sanii si sa insisti pe mameloane,apoi sa le hidratezi bine,astfel pregatesti sanii ptr alaptat.eu nu am avut nici o problema cu sanii cand a inceput sa traga bebe,nu mi-a facut rani
fab
Eu folosesc si am folosit si la prima sarcina lapte Doina de la Farmec.
Alina
(22+)
& Dragos
(11.04.2002)
pozici
poze gradinita