ce crema de corp in sarcina?

ce crema de corp in sarcina? | Autor: fatima

Link direct la acest mesaj

...am auzit ca nu toate cremele de corp sunt indicate in sarcina...ca unii compusi pot patrunde pana in placenta..dar care sunt acestia? stie cineva? ce ar trebui sau mai exact ce nu ar trebui sa contina crema cu care viitoarele mamici isi ung burticutzele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Din ce stiu eu , erau contraindicate cremele anticelulitice pt ca au in compo cofeina . In rest n-am auzit alte produse "negre"..

Eu, de pilda, la prima sarcina, am folosit anticelulitice (pe fese si coapse), nu ca mi-ar fi facut cine stie ce, da' recunosc! (d'aia o fi fimiu mai slabutz si mai agitat ).Acu' m-am mai cumintit, nu am sperante la picioare fara celulita ca deja .. heheee.. folosesc crema sanosan pt mamici.

sanatate si o sarcina usoara!

, mami de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Daca vrei sa nu ai nici o bataie de cap si nici o grija suplimentara, poti sa incerci uleiul de masline presat la rece sau uleiul de migdale (se gaseste in farmacii). Daca vrei sa dai banii pe ceva special destinat perioadei, s-au gandit la viitoarele mamici cei de la Galenic, Sanosan samd. Ideea de baza e oricum ca "mostenirea genetica" e cea care te ajuta sau nu - deci daca apar vergeturi samd, sa nu te superi prea tare pe producator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu am folosit ulei de bebei pe pielea umeda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu am folosit creme destinate femeilor insarcinate,dar si anticelulitice si antivergereturi(ultimele doua doar pentru coapse,solduri).
Nu am uitat nici zona pieptului,foarte importanta,masaj zilnic cu crema.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

da, la o varianta naturista ma gandeam si eu..uleiurile cred ca sunt foarte bune, eu il foloseam si inainte pe cel de masline din cand in cand, e cam gras si intra greu in piele, dar o sa ma ung numai seara cu el..si o sa-mi pun un prosop pe lenjeria de pat..cremele alea "speciale pt. gravidute" costa o caruta de bani..eu aveam o crema foarte buna antivergeturi, dar nu stiu daca ceva din substantele ce le contine sunt contraindicate, si mi-e jena sa ma prezint cu ea in mana la doctor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassianali spune:

buna! mie doctorita de familie mi-a recomandat "lapte doina" si la prima sarcina chiar asta am folosit.... dar, intr-adevar, e importanta mostenirea genetica... oricum si la a doua sarcina tot pe asta o sa-l folosesc...6 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna fetelor
eu folosesc Elancyl(materna) de la Galenic pentru vergeturi, atat pentru cele deja formate, cat si pentru cele care vor sa se formeze;
e cam scumpa si pana acum nu pot sa zic ca am vazut miracole
mai folosesc si uleiurile de corp, cele pt bebe, sunt destul de bune, deci spor la cumparaturi...
sarcina si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Este un ulei aparut acum la Sanosan.. Pe baza de ulei de masline si numai stiu ce. Il iau eu pt fimiu si mai trisez din cand in cand ;)

, mami de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am folosit creme speciale pentru viitoare mamici. Sanosan a fost groaznica, iar cu Chicco vad ca ma impac de minune. Mi-am cumparat creme antivergeturi (pentru coapse, burtica, sani) si gel antioboseala pentru gambe. Chiar sunt bune.

Roxana 36sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

BUna!
Eu nu am folosit altceva decat crema de corp obisnuita, Nivea sau Dove, ce am avut chef in perioada respectiva... NU am nici o vergetura, nici celulita, desi am 34 de ani jumate. Eu zic ca e vorba de "materialul" din care suntem facute. Importanta este totusi o hidratare corecta a corpului, pentru ca pielea sa fie suficient de elastica incat sa nu apara vergeturile. Pentru celulita, eu as recomanda o alimentatie sanataoasa. Sunt anumite alimente care favorizeaza celulita, pe langa sedentarism...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput