ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un copil!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

AMELY ma bucur ca ai revenit printre noi si ca esti bine! Mi-au venit si mie azi in z27 rushii, fara dureri ca inainte. M-a tot incercat vreo 3 zile la rand cu cate o picatura in fiecare zi de credeam ca nu mai vin si ca o sa va dau o veste buna. Dar se pare ca nu a fost sa fie, insa nu vreau sa stau degeaba luna asta. O sa merg si eu la monitorizari imediat dupa CM si nu mai vreau sa merg la dr. Moisa din mai multe motive pe care nu le spun aici. Tu cu cine faci monitorizari Amely? Cu dr. Tutunaru sau cu Moisa? Mie mi-a facut o impresie foarte buna dr. T si o sa mai merg la el, dar din pacate d-l nu face ISA sau FIV. Intentionez sa merg la Centrul Medical Unirea despre care am auzit numai vorbe bune si ca sunt medici de la Giulesti. E un centru privat si totusi nu sunt preturi foarte mari comparativ cu un spital. Cu spaga pe care o dam noi la medicii nostri tot acolo ajungem. M-am cam saturat de spagi si de medici care fac orice ca sa aiba buzunarul cat mai gros, ca su nu mai vorbesc de cum ne trateaza in spital, fata de un centru privat. O sa merg mai intai sa-mi iau rezultatul de la Giulesti si sa vorbesc cu dr. Ion Ionut care m-a operat de fapt, (dr. Moisa doar a asistat), sa-l intreb ce sanse am si daca e bine sa nu fac tratamentul prescris de Moisa.
O sa-ti trimit un PM ! Si asteptam vesti bune luna asta de la tine!
ANDREEAIOSIF buna! Din pacate nu stiu inca, ce grad a fost endometrioza mea, dar o sa-l intreb pe medicul meu, dupa ce iau si rezultatul histo-patologic de la laborator. Saptamana asta se fac 3 saptamani de la operatie si cred ca o sa fie gata si rezultatul meu.
si sa auzim de vesti bune!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ioana: imi pare rau ca au venit uratzii si la tine... sunt alaturi de tine!

bubuleana
noi2

Mergi la inceput

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Sper ca am reusit, in sfarsit sa pun si eu poze pe forum
BUBULEANA mutumesc iubita!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

Fetelor,

eu stiu ca am endometrioza de 13 ani. acum am 32, in vara, peste 2 luni fac 33. am decis ca mai incercam pana la 35 si daca nu reusesc infiem. mi-e atat de frica... ma simt groaznic in fiecare luna. am facut laparo in ianuarie si tot astept, deja au trecut 4 luni si nimic. nu stiu incotro s-o mai apuc. ce sa ma fac.... am ovulatie, am avut contact exact cand trebuia, nu stiu ce sa mai fac...

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

andreeaiosif si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Nu dispera ca nu ajuta la nimic. Si eu ma monitorizez luna de luna si am ovulatie, dar de prins nu se prinde nimic. Eu ii dau cu homeopatia acum, poate cine stie. Oricum ceva efecte pozitive am caci mi s-a reglat f bine organismul. Dar la eco nu am mai fost sa vad daca a mai crescut ceva pe acolo sau nu. A inceput sa imi fie teama de eco

Am 28 ani, si incerc de exact 3 ani. Daca nu voi reusi pana la 30 - 31 cu siguranta voi infia

Mergi la inceput

si eu fac homeopatie de cateva luni bune.
daca iti face monitorizarea ovulatiei ar insemna ca vede daca a mai aparut vreun chist pe acolo.
ai fost si operata?
de ce sa infiezi atat de devreme?
eu ma gandeam sa astept pana la 35 de ani!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor...ma ingrozesc cand vad de cat timp incercati, pai eu cu chist de juma' de cm si zona de endometrioza activa vezico-uterina ce sa mai zic? Nici n-are rost sa ma mai agit, nu?

Eu zic sa credem in destinul nostru si sa fim optimiste, orice ar fi. O sa-mi incerc pana la ultima sansa, inclusiv ISA, homeopatie, acupunctura, FIV. Sigur ca si noi vom infia daca in 2-3 ani nu se intampla nimic, in fond nu e ceva de care sa te temi, din contra, dar parca n-as vrea sa ma gandesc acum la asta, nu am inca puterea sa o fac.

Ioana, io blonduta frumusica! astept PM-ul tau...de fapt sa stii ca si eu vroiam sa-ti trimit unul, asa ca suntem gand la gand!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

gasiti info de foarte buna calitate aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Endometriosis

Current estimates place the number of women with endometriosis between 2 % and 10 % of women of reproductive age. About 30 % to 40 % of women with endometriosis are infertile, making it one of the leading causes of infertility. However, endometriosis-related infertility is often treated successfully with hormones and surgery. Some women do not find out that they have endometriosis until they have trouble getting pregnant. While the presence of extensive endometriosis distorts pelvic anatomy and thus explains infertility, the relationship between early or mild endometriosis and infertility is less clear. The relationship between endometriosis and infertility is an active area of research.

andreea

Mergi la inceput

ALINUCHE , ANDREEAIOSIF nu fiti atat de pesimiste fetelor, pantru ca sunteti tinere!! De acum sa va ganditi la infiere?
A-ti incercat toate posibilitatile ISA, FIV si a ramas ca ultima solutie infierea? Aveti cumva vreo 50 , 60 de ani si nu stiu eu??
Nu vreau sa va aud ca nu mai puteti si ca nu mai stiti ce sa faceti!! Va spun eu ce e de facut: incercati toate posibilitatile! Daca nu ramaneti natural incercati fertilizarea asistata! Dar nu disperati, pantru ca singure va demoralizati, va stresati si nu e deloc bine!!
Nu a-ti vazut cate femei au ramas si totusi aveau endometrioza? Am deschis acest capitol tocmai pentru a vedea ca se poate, ca sunt fete care au reusit desi se confruntau cu aceasta endometrioza. Haideti fetelor zambiti ca mai e si maine o zi !! Vom reusi cumva sa avem si noi propriul nostru bebe, daca ne dorim cu adevarat!!
AMELY vad ca tu esti mai optimista iubita, asa trebuie sa ramai! Cum adica sa disperi! Asta inseamna sa capitulezi, sa te dai batut in fata bolii. Dar fetele care au doar o farama de ovar si nici o trompa (am vazut multe cazuri prin spitale), ele cum pot sa spere si sa faca tot posibilul sa ramana. Am auzit ca sunt multe fete care desi nu se confrunta cu nici o boala totusi nu au ovulatie, sau au primit un diagnostic de infertilitate inexplicabila. De ele ce mai spuneti, ele cum credeti ca reusesc sa zambeasca si sa spere ca intr-o buna zi vor avea minunea lor! Noi cel putin stim cu ce ne confruntam si trebuie s-o invingem cumva. Cu o sarcina poate??
Am primit PM-ul tau si ti-am raspuns si eu. Ma bucur ca vom putea lua legatura una cu alta. Te pupic

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

fetelor, help
mi s-a dezactivat MP-ul si nu gasesc nici in profil vreo optiune sa-l activez
care ar trebui sa fie intrebarea si unde e plasata ??

Ioana, voiam si eu sa te intreb pe MP dar raspunde-mi te rog pe mail ca nu am MP
multumesc

Mergi la inceput