Minunatele Scorpiute (35)
Raspunsuri - Pagina 15
HelleneC spune:
Salut la fete!
Eu sunt rupta de oboseala, am fost ieri la iarba "albastra" la Voronet! Maine pun si poze sa vedeti privelisti de la noi bestiale!
Mai fetelor, m-au sunat: Iri (Pitica), Lory (va transmite salutari) si Ema si m-am bucurat sa le aud! De azi... o noua saptamana cu tinta clara: VINERI!
Laurici, asa e inceputul, daca eram pe acolo veneam sa fac baie la puiut, ca eu sunt pe felie, cand naste vreo amica, la baie sunt chemata! Mai ales in prima luna nu trebuia sa te chinui ca operatia... e operatie pana la urma. Colicile vor trece pana la urma, dar e nasol sa vezi ca se chinuie copilul, daca o scoti afara nu ii e mai bine? Te pup si va trece perioada asta (eu iti doresc sa fie cat mai rapida trecerea)!
Gaby, super fain inelul, asa.... DA! Si pozele, le-am vazut repede sa nu le scoti! Daca ai muuulti fluturi prin stomac pastreaza sentimentul ca e super fain!
Monica, sper sa fie bine Ruxi, nu am auzit la noi de varicela, chiar nu sunt la camin la George, dar am sa ma interesez, nu de alta... Tinem pumnii sa fie bine Ruxita!
Adriana, bafta la curatenie, sa termini rapid de tot!
Georgi, si pe mine m-au dezamagit astia cu eurovisionul lor, o tampenie de concurs... mai bine sa nu ne amintim!
Bebi, spor la pregatiri!
Dandush, te pupam si noi si spor la treburi, poate ti se vor mai rari sa ai timp si de tine!
Mi-am incheiat pauza de cafea, gata, la treaba cu mine!
O saptamana usoara, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
voicu_bebi spune:
buna dimineata,scorpiutzele mele dragi
ce fac fetele? eu una fac bine mai ales ca sambata am fost cu iubi de i-am luat costum si eu rochita pt cununie off ce fericire pe mine. pregatirile sunt in toi si abia astept sa mai cumparam cate ceva dar momentan mai astept....
Gaby,felicitari pt inelus este foarte frumos sa-l porti sanatoasa si sa fii cea mai fericita? Apropo ati fixat data?
Ce mai fetelor se pare ca la eurovision au fost favoriti astia din Finlanda cu toate ca ziceau ca ar fi Treistariu.... Anul asta se pare ca a fost bine cotat rockulll....
Adriana,bafta multa la curatenie si sa termini cat mai repede nu de alta dar si eu sunt in santier abia astept sa termine astia cu faianta ca gresia au pus-o....
monica,sanatate multa lui ruxi si niste pupici ca sa se faca bine...
va pup pe toate scorpiutele
Nunta noastra:19 august
Gabbriela spune:
fetelor am ajuns cu bine in ro... asa ca acuma ma pun frumuser sa va deschid un subiect nou. Daca cumva aveti noi veniti trimiteti un PM va rog, pt ca nu am timp sa stau sa citesc 2 pagin. Multumesc de intelegere
Poftiti la povesti 36
Sanatate si numa bine la toata lumea
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
1, 2, 3, 4, 5, 6
I am not a vegetarian because I love Animals; I am a vegetarian because I hate plants.