Bebelusi de iulie-august 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
brianamica spune:
Bine Laura.... ca si eu ma uit la cheliuta lui Ana..... si imi vine sa plang ! Dar ma consolez cu ideea ca si Ela a fost chelioasa pana dupa 1 an....

Asa ca Anis.... nu mai tunde mai fata ....ca tot o sa fie carlionata si pletoasa !![]()
![]()
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
Laura25 spune:
Am si eu o problema grea de rezolvat in perspectiva, adica in cel mult cateva luni: trebuie sa ma intorc la servici. Intrebarea mea catre voi este: cat va sta bona cu copii (unde e cazul) si cu cat o platiti? Mai face si menaj sau strict numai ce tine de copil?
Isabella de ex. are de cateva zile o femeie (sotul ei a plecat in Londra) care sta 10 ore la ea si o ajuta la toate: copii, curatenie, mancare si o plateste cu 3500000. E drept ca Isa sta acasa, nu e la servici, dar mi se pare totusi cam putin, pt 10 ore.
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
brianamica spune:
Anis, cum va descurcati cu olita ? Ca eu am amanat momentul.....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
anis spune:
Hai ca nu se vede..am luat din fata 1cm si un pic..ca sa nu ii mai intre in ochii..dar tot rau imi pare ![]()
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nicoll_mada spune:
Salutare fetele!Mai ce viteza atiavut ieri si azi noapte...Din cat am apucat sa citesc raspundem pe scurt.
Luminita eu pun sare cat iei de doua ori intre degete la o cratita de 6kg in care se gasesc carne si 5-6 feluri de legume.O fac la sfatul unui doctor pediatru.
Laura,Anis si noi am gasit in KK resturi de legume date prin razatoarea mare.Daca le dau prin cea mica e ok,nu le mai gasim.Deocamdata mancam si dat la blender si dat prin razatoare,depinde de moment.
AM PUS POZE NOI IN ALBUMUL 9 LUNI.SPERAM SA AVETI RABDARE SA LE VEDETI,ULTIMELE SUNT MAI INTERESANTE!!!.Iar m-a uitat Dumnezeu cu aparatul foto in mana...si nu m-am indurat sa nu le pun...
Acum merg sa mai citesc,revenim.
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
anis spune:
Brianamica, am noroc ca ii place sa stea pe olita.Si dim cand o aud ca e screme o pun pe olita si face.Cu pipi e mai greu.Dar pe parcursul zilei o mai pun de cateva ori si o nimeresc.
Apropo nici mie nu-mi plac andivele...aa fa-i si fasole verde..daca ii place conopida si broccoli ..si mazare..ca sunt cam din aceasi familie..
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Albinuzza,
.
Briana mica si fata mea papa conopida si brocolli, daca amestec cu asa ceva, mai papa si ea carnea, ca altfel noi avem mari probleme cu mincatul.
Anis, poate ai o sinuzita? daca apleci capul in fata, in jos, doare in obraz? poate ar fi bine sa te vada un dr daca te mai tine mult.
fetelor, eu la a mea nu i-am dat mamaliga( aici nici nu e malai), nu ii dau nici brinza, nici smintina, nici iaurt, o sa incep cu produse lactate dupa 10 luni.acum citeva zile i-am dat o bucatica de cascaval si i-a placut. spanac nu ii dau pina la 1 an, la fel ficat.
in schimb, borcanelele pe care i le dau sunt si cu carne de porc, de pui, de vita. peshte fata mea nu a vrut. fructe papa doar struguri si uneori o felie de portocala, din care morfoleste cu placere. mar ii dau doar o felie, e bun de scarpinat la gingii, nu de mincat.il scuipa imediat.
mie mi-e ciuda ca nu papa si ea bine, ca i-as fi dat de toate, dar e mofturoasa rau de tot si in plus e alergica la tot felul de chestii si mereu mi-e frica sa ii dau alimente noi. ca atare ma tin de indicatiile medicului alergolog si merg cu pasi mici...ca altfel, abia astept sa pape si ea ca omul...
si eu am tuns veveritza, avea un breton lung,enervant, ii statea numai in ochi. bine ii faceam motz sau ii puneam agrafe, dar invatase sa si le scoata si mi-era ca le inghite sau stiu eu ce face cu ele... acum are bretonel scurt si e haioasa. sau deh, mie asa mi se pare, ca e a mea.
M
anis spune:
Ati vazut ca avem si chat acum ,la fiecare sectiune de forum?? Am intrat acum la sectiunea clubul scutecelor..merge chiar bine.
Ingrid a adormit..asa ca o astept sa se trezeasca sa iesim..
AniS si
Ingrid
anis spune:
AM PUS POZE NOI...sa-i vedeti moatele lui Ingrid ![]()
9-10luni
AniS si
Ingrid