ce a ti face...
Raspunsuri - Pagina 2

ina_nz spune:
ce facultate ati terminat voi?? Sper ca nu limba si literatura romana :)
si acuma dati la medicina.......de plictiseala.......
mie imi miroase subiectul asta......sper sa nu atinga fanul
Ina

Jocelyn spune:
Cum adica mai nu ii da de mancare? hahaha, pai scuza-ma ca rad, dar cine il pune pe prietenul tau sa stea nemancat la cheremul aluia? Sau s-a nascut sa fie sclav, ca nu inteleg.
Ina_nz si mie imi pare ceva putred. N-au serviciu, au terminat o facultate, stau impreuna de 3 ani... si mai dau la alta facultate? pai si cine va intretine, prietenul prietenului? da nu-i frumos sa intreb ca nu e treaba mea
zic si eu...cam ciudate unele cazuri pe-aici.
I plan on living forever. So far, so good

anabordea spune:
Eu i-as spune direct, cu riscul de a se supara...(cine are nevoie de asa "prieteni" profitori?) Si sa zica merci ca din cele 2 luni, una a iesit din kko...Sa-si gaseasca alt fraier! Ca nu tu ai fost de vina ca i s-a luat carnetul...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album

iren spune:
quote:
Originally posted by diaan
de intretinut avem parinti...cred ca nu e o problema in asta...iar daca e e problema voastra nu a mea
iar daca am chef sa dau la medicina si sunt sustinuta ca va doare pe voi...
eu am pus o intrebare daca cineva vrea sa raspunda frumos fara carcoteli si alte rahaturi foarte dine daca nu ma pot lipsi de raspunsul vostru
va multumesc
Atzi auzit, daaa? Ia incolonarea frumos in fatza domnishoarei, doi cite doi, shi cine vrea sa raspunda sa ridice doo degetzele!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Elise spune:
quote:
Atzi auzit, daaa? Ia incolonarea frumos in fatza domnishoarei, doi cite doi, shi cine vrea sa raspunda sa ridice doo degetzele!

Elise

iren spune:
Da chear asha, de ce shtersäshi tot, ha?
Sa nu uit, pe voi nu va testeaza, frate, nimeni shi la limba romana? Sau macar la nivelul IQ-ului, ca shi ala-i cam pe la parter...Shi se mai mira lumea ca-s atitzia doctori agramatzi shi agresivi...
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Jocelyn spune:
Am enervat pe cineva?
oare din cauza mea a sters?
sa-mi fac procese de constiinta?
astazi sunt intr-o dispozitie excelenta. ah, ce frumoasa-i viata

iren spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Am enervat pe cineva?
oare din cauza mea a sters?
sa-mi fac procese de constiinta?
astazi sunt intr-o dispozitie excelenta. ah, ce frumoasa-i viata
Joce, cumva dispozitzia asta roz se trage de la "another one bites the dust", sadico?

Jocelyn spune:
Hehehe, cu Queen ai nimerit-o ca imi place, dispozitia insa de la semnatura mi se trage. Sau de la altceva? hmm... sa cercetam.
Hai ca nu ma caracterizeaza acel apelativ ... dar na, nu poti fi serios toata ziua, nu?