Olivia, copilul tau e foarte normal, nici a mea nu vorbeste la telefon, si nu o intereseaza. desi asa s-ar juca cu telefonul...
E doar putin mai independent, si sa sti ca asta e foarte bine, in ziua de azi.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Liliana...se pare ca mai ai...ce prezentare in power point...adica un fel de flash al pozelor..cum se face???
Ai dreptate...si nu prea...Luca a plecat in Ro la 20 de luni...Adeluta era ff mica si nu are cum sa-si aminteasca...dar la baiatul meu ..am pretentii!!!
Pillates il fac pentru a intari musculatura...de peste tot
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Am intrat doar sa va salut ca plecam la film in cateva minute (oferit de companie)..
La kile nu am ce raporta ca nu m-am cantarit, au venit si rusii si nu avea sens...
Blue Angel, chiar ma gandeam la tine azi dimineata... ce coincidenta.. ma bucur ca d'nul pufulescu e bine si sanatos, s-o tineti tot asa! cu vorbitul, se rezolva... daca nu, fetele iti ofera si tie un loc pe lustra
Olivia, sa stii ca nici Bianca nu vorbeste cu mine la telefon desi o sun cu regularitate, dar se uita la bona si zice "mama" (sau tata)... deci stie ca noi suntem... eu cred ca si Luca va recunoaste vocile..
Anca...da si Luca spunea ga-ga....tot de la mama /tata vine si asta!
Sa ne spui ce film ai vazuT!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.