Mamici de mai-iunie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Voichita, asa e! Saptamana asta cumva sau cel mai tarziu la sfarsitul ei il voi tine pe bebe Mihnea in brate . Dar stii ce este amuzant? Azi cand m-a sunat Lacramioara si mi-a spus ca a nascut Vivighe, m-am gandit la tine si doar pe tine te aveam in minte, ca stiu ca am intrebat-o pe LAcri: "Dar nu e cam devreme pentru ea sa nasca?" De-abia gand am venit acasa si am citit pe forum ca de fapt Viviana a nascut, ca ea este vivighe, m-am mai linistit. si pe tine.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Ah, Ioana, fara sa fiu patetica, vreau sa-ti spun ca mi-e dor de tine . Sper ca esti bine si nu prea obosita cu 2 copilasi.

Eu am o mare problema cu sterilizarea biberoanelor. Care este procesul mai exact? Eu o fac cu un sterilizator cu aburi, iar la sfarsitul procesului de sterilizare, sticlele si tetinele raman ude. Ce fac? Le sterg cu ceva sau le las asa cu aburi pe ele? Buuuun. Dupa aia, le mai clatesc inainte de apune laptele in ele sau nu? Si daca sterilizarea se face la fiecare folosire a biberonului sau se face din cand in cand?
Eu personal prefer sa o fac din cand in cand, ca sa mai faca si bebe anticorpi, dar poate ca nu e bine cum gandesc eu .
Astept lamuriri aici pe forum de la mamici cu experienta si nu numai . VA .

Lacramioara, tu cum te mai simti? Mai ai stari de greata? Ma bucur pt. tine ca in sfarsit te-ai hotarat sa intri in prenatal .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Fetelor ati vazut ca avem chat? Ca putem comunica in timp real ??? Este supeeeeeeeeerrrrrrr. Va astept acolo .

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

'Neata!!!

Wow...ce de bebei!!!

In sfarsit m-am lamurit si eu cine-i Magda. Pai frumos Ina sa ne spui asa pur si simplu Magda...ca n-am recunoscut-o pe mama lui bb Nichita.

Magda - nastere usoara si abia astept sa-l vad pe bb Nichita.

Vivi - felicitari pentru printesa minunata. sa va aduca numai bucurii.

Amonar - asteptam noutati de tine. Am citit cu atata emotie mesajul postat de tine.

Carmina - deja vorbesti de 40 desaptamani. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Daca se intampla mai devreme de luni, iti urez de pe acum nastere usoara.

Angelica - nastere usoara...si un bb sanatos si frumos.

Cami - sunt sigura ca deja ai nascut. poate ne ajuta sotul tau cu o veste despre voi doua..pana ajungi tu acasa.

Noi speram sa fie totul bine pana la urmatorul control, asta sambata. In functie de ultimul control si de rezultatul analizelor facute saptamana trecuta..stabilim si noi data pentru saptamana viitoare. Ieri dupa o ora de plimbare m-a durut si pe mine spatele, si am hotarat sa stam mai cumintele, sa ne aventuram mai putin. Nu de alta..dar e mai bine sa ne ducem asa pe picioarele noastre la spital.

Urez numai bine tuturor mamicilor si burticilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

A.C. bine ai venit in randul nostru de mamici. sa ai parte de o nastere usoara..si un bb sanatos.

Doroty - 39w . Nu stiam eu de ce te-ai facut asa de serioasa in ultimul timp..niciun zambet, nicio gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

A nascut Magda azi-noapte ! Bebe Nichita are 2610 gr, Apgar 9, amandoi sunt sanatosi si se simt foarte bine!

Nichita bine ai venit pe lume, sa fii sanatos, cuminte si papacios!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

COCUTICA nu a durut deloc cand a scos firul de la cerclaj, asta a fost vineri, eu am mai stat in spital pentru ca se preconiza ca mandra mea nu va mai sta in burtica nici o secunda dupa asta dupa cum presa colul, dar cum nu s-a intamplat nimic m-a lasat medicul acasa si asteptam sa se hotarasca.

MAGDA FELICITARI PENTRU BEBE NICHITA

37W5D

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata

daca o tineti tot asa in 2-3 saptamini ne mutam la scutece cu totii.

felicitari noilor mamici
sanatate maxima lor si copiilor.

Doroty si Lya
Intr-adevar nu m-as inhama la gestionarea subiectului, pentru motivul ca dupa masa si in w-end nu pot fi prezent. imi pare foarte rau. oricum era o cinste prea mare pe capul meu.

in alta ordine de idei. ieri am fost la dr. dupa controlul de rigoare am fost intrebati daca "mai mergem acasa?". se pare ca colul e moale, bb e relativ pregatita. numai eu nu sint prea pregatit. spre casa am condus cam greu. momentul raliului pina la maternitate ma cam pune pe ginduri.
ziua de ieri a fost plina de prevestiri. dimineata a venit o colega sa ma intrebe daca "nu s-a intimplat nimic?". dupa asta m-am apucat sa calculez o medie a zilelor de nastere inainte de DPN pentru mamicile de aici. fetele au venit pe lume cu 16 zile mai devreme iar baietii cu 15,8. asta inseamna ca azi, cind mai avem 16 zile pina la DPN .... si ziua s-a incheiat la dr. ... DECI ...
va doresc numai bine.

adi si ela 37+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Cocutica, multumesc si tie pentru raspuns! ai fost foarte explicita!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Magghy, felicitari!

Bebe Nichita, bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos si fericit!

Mey, dar ati inceput sa ingrosati serios randurile mamicilor! Oricum, ne apropiem si noi. Primul semn: contractiile dureroase. Azi avem 36 saptamani si mergem la nenea doctoru'.
Sa aveti o zi faina,

Lacri 36 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput