Mamici de mai-iunie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Magg si Cami va doresc o nastere usoara!!

Fetele a caror bb se zgirie pe fata-dupa ce le taiati unghiile folositi cu incredere pila de unghii.Va garantez ca nu o sa mai aveti probleme. Unghiile trbuiesc taiate f. des , aproape la 2 zile pt ca le cresc fff repede.

Neda34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by A.C

DN - 3.07.1980
UM - 14.09.2005
DPN - 21.06.2006

Astea sunt datele mele.

Si inca ceva: invatati-ma si pe mine sa-mi pun poze aici, asa cum faceti voi.Scrieti-mi exact etapele pe care trebuie sa le parcurg. Multumesc.

Bine ai venit la noi A.C., nastere usoara si sarcina fara probleme cit a mai ramas.Nu vreai sa ne zici si spitalul si medicul cu care vei naste?

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Buna Gabi25!
Si eu sunt o graviduta cu cerclaj...miercuri ma duc sa imi scoata dr. firul de cerclaj si am emotii...Din cate am inteles nu doare, dar tot am inima cat un purice. Din mesajul tau am inteles ca nu ai ramas in spital dupa scoaterea firului, asa-i? Dar a aparut ceva nou dupa asta? sau este la fel ca inainte?
Multa sanatate si nastere usoara...noi suntem cu cateava zile in urma ta

Cocutica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

carminabulina am intrat sa vad daca nu ai nascut cumva, dar vad ca ti se cam pregateste! Iti tin pumnii si iti fac galerie puternica . Daca colul e deja deschis sa vezi ca o sa nasti repede si usor!!!

Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoare tuturor !

Pupuci.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Maternitatea Macin, jud. Tulcea
Dr. Groza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by A.C

Maternitatea Macin, jud. Tulcea
Dr. Groza

Gata tiam trecut toate datele.Sa inteleg ca asupra numelui nu vati hotarit?

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Buna, fetelor!!!
Gata, nu mai pot amana! (Deja l-am disperat pe dr. cu "inca o zi!"!). Maine dimineata la 7,30 la spital.
Scuze pt fetele care erau inaintea mea pe listuta!!! Mai ales ca am aparut tarziu! Ma mai bag si prin fata!!!
Hai Amonar!!! Multa bafta si curaj! Hai Magda!!!

Angelica, 39+

Mergi la inceput

HAI ANGELICA! NASTERE USOARA SI REFACERE CIT MAI RAPIDA!UN BB FRUMOS SI SANATOS!
Angelica pe contul nostru comun sunt numere de telefon de ale fetelor, ia macar unu sa ne tii la curent!

evolutia bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Si eu credeam angelica ca ai nascut!Chiar asteptam vesti!
Tu l-ai disperat pe dr. ca sa mai amani momentul si eu il disperam ca vreau sa nasc mai repede!!!
Hai, curaj, ai sa vezi ca o sa fie bine!
Esti pe maini bune!
Asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

LAVI02, multumrsc pentru incurajari si ma bucur ca nu m-ai uitat. Si eu sper sa nasc usor si repede tocmai ca am colul deschis. Am citit si eu povestea nasterii tale si nu stiu ce sa zic ...foarte haios povestita si cu mult optimism.

Angelica, te iertam ca te bagi in fata . Succes maine, nastere usoara si bb sanatos .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput