Mamici de mai-iunie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 2
betty13ro spune:
Uite ca am reusit si eu sa intru pe forum si...surpriza...o gramada de bebei. Bine ati venit copilasi si felicitari pt mamicile voastre!
Noi suntem bine, Andreea e tare cuminte si ma lasa sa-mi fac treaba caci mai am o gramada de chestii de facut in casa si sper sa termin pana nasc.
Va pup.
35+ cu
Andreea
Monnica spune:
Vivi, felicitari pentru printesa
. Sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!
Magda, nastere usoara si asteptam vesti!
Monica
35+
leistra spune:
Felicitari mamicilor care de curand au nascut si multe incurajari celor ce urmeaza sa nasca, se simte atata emotie in mesajele voastre! Va urez numai bine, nasteri usoare si copii sanatosi!
Cu drag, o mamica de iulie!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Si bv spune:
Felicitari, PuiuDana! Cred ca esti foarte fericita si meriti din plin, dupa cate ai tras in ultima perioada!!! Sa-ti traiasca puiul mic si sa fie sanatos tun!
Fetelor, imi spuneti va rog si mie ce reprezinta Apgar-ul acela? va rog!
si va pup! eu sunt alaturi de voi! 
Simona
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Lya
Doroti esti oDar ce ne facem dupa ce nasti tu
Poate-i spui lui Adib secretul si incearca el.Ce zici Adib?Ai curaj sa mai incerci?
VIVIGHE,felicitari pt printesa INGRID
!Sa creasca mare,sanatoasa,cumintica si sa ai mult laptic!
Ne-ai luat prin surprindere si asteptam sa te intorci sa ne povestesti.
La mine,pupaza peste colac,nu-mi ajungea un bolnav in casa ca a venit si sotul racit acasa........cu dedicatie de la Rut,bineinteles.Sper ca eu sa rezist ca altfel ne transformam in spital si nu are cine sa ne doftoreasca.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
Lya cu mare placere ii las estafeta lui adib, dar el a anuntat ca are net doar la servici, ce ne facem cind trebuie de deschis capitolul in we, sau seara?
Poate te ocupi tu de listuta pina ma intorc eu din maternitate?
Nu e greu, dai raspuns cu la mesajul cu listuta, o copii, dai subiect nou si in boxa de scris faci paste, iar la denumire subiect pui mamici de mai-iunie ... , Nr capitolului, cind se schimba ceva nu faci decit sa dai modificare mesaj si schimbi ce trebuie, in rest cred ca te descurci, dupa ce modifici dai vizualizare si daca ceva nuti place iar schimbi.
Eu cred ca dupa ce o sa es din maternitate, daca o sa fie bb sanatos o sa ma pot ocupa mai departe de listuta, pentru ca nu o sa stau singura(o sa stau la socri)si o sa am ceva timp liber.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Felicitari, PuiuDana! Cred ca esti foarte fericita si meriti din plin, dupa cate ai tras in ultima perioada!!! Sa-ti traiasca puiul mic si sa fie sanatos tun!
Fetelor, imi spuneti va rog si mie ce reprezinta Apgar-ul acela? va rog!
si va pup! eu sunt alaturi de voi!
Simona
Poze
Simona, este un scor care se acorda micutului la nastere, intre 8 si 10 este ok, nu are nevoie de ingrijiri speciale.. Nu mai stiu exact la cate minute se acorda "nota", prima cred ca e la un minut de la nastere.
Lacri 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
Felicitari, Viviana, pentru printesa dulce! 

Steluta, Magg naste cu Nayel nu cu dr. T, se hotarase deja si azi-noapte la 3 cand i s-a rupt apa l-a sunat , i-a raspns imediat si s-au intalnit la spital. Dar se pare ca asteapta cat se poate de mult ca sa fie bb cat mai grasutz. Evident..nu se poate prea mult avand in vedere circumstantele. Asa ca ne tine pe jar!![]()
Despre cum e cu doi copii o sa va povestesc mai pe larg cand intru si eu cat de cat in rutina cu toate. Oricum..numai de bine, e minunat!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Lya spune:
Iulyp,mersi mult!Ma sperii!Chiar asa rau a fost Andrei?A mea are si o frumoasa conjunctivita care face parte din viroza si m-a terminat deja.Sper sa n-o tina mult.
Doroty,nu m-as baga ca acum o am pe Rut bolnava,nu stiu cat o s-o tina , sunt cheauna de somn,am o durere de cap
si tare mi-e frica ca ma ia si pe mine,macar de-ar dormi dar abea acum am reusit s-o adorm,las ca se gaseste cineva sa deschida in lipsa ta.
Lyly,greu cu greturile astea!Sper sa mearga remediile primite.
Ioana,abea astept sa ne povestesti!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">32 sapt cu Eric
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
VoichiV spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Buna mamici si gravidutze....
Da' ce vad eu aici? Numai fete grabite sa nasca...
Bravo Viviana, felicitari pentru bebelusha frumoasa, ca asa am auzit, ca-i frumoasa foc [printesa].
Am fost la spital, acum m-am intors. Totul este in regula, colul s-a deschis si astept sa nasc. Cam astea sunt vestile despre mine...AAAA, daca nu nasc pana luni, luni la 7.30 ma internez si voi naste provocat pentru ca bebe e mare si mi-e teama sa nu ajunga si mai mare. Oricum voi avea 40 de sapta,mani.[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
...deci in maxim o saptamana il vei avea pe bb Mihnea in brate. Asteptam sa ne spui cand trebuie sa facem galerie
VoichiV
36+poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Dar ce ne facem dupa ce nasti tu
[