De la ce varsta la gradinita?

De la ce varsta la gradinita? | Autor: madairina

Link direct la acest mesaj

Baiatul meu face pe 3 noiembrie 2006 3 ani si mi-au spus la gradinita ca nu il primesc ca nu are 3 ani cand incep gradinitele. Ce pot face? Mi-au spus sa vin in ianuarie pentru inscriere in primavara.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ai putea sa-l inscrii totusi si sa platesti pentru septembrie si octombrie daca-i nevoie - si daca-ti convine. Asa ai loc si-l duci din noiembrie, dupa ziua lui. Mie nu mi s-a pretins sa platesc din septembrie pana in ianuarie, cand l-am dus. Discuta posibilitatea asta: sa-l inscrii pentru anul care incepe in toamna, dar sa-l duci dupa ce implineste 3 ani - ideal e fara bani pana ce nu frecventeaza efectiv gradinita. Mai ales daca sunt locuri.
Succes!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Si ai mei fac 3 ani pe 4 noiembrie!!! Si mie mi s-a zis sa vin in ianuarie si, cred, asa am sa si fac. Dar am o nelamurire - deci, primavara copiii mei intra in grupa mica la copii inscrisi din toamna (nascuti in 2003). la sfarsitul anului scolar, copii trec in grupa mijlocie. Ai mei ce fac - trec cu restul sau raman inca un an la grupa mica, cu copii noi inscrisi (nascuti in 2004)? Parerea mea conteaza? Adica, eu as prefera ca baietii mei sa fie in grupa cu copii nascuti in 2004, nu in 2003 (sunt gemeni, se dezvolta putin mai lent, adica la 2,5 ani inca nu fac propozitii, etc. si, in afara de asta, as vrea ca atunci cand se duc la scoala, sa fie ei cei mai mari din clasa, nu cei mai mici si un an in situatia lor conteaza foarte mult).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

field mouse - eu cred ca depinde de tine. daca vrei sa mearga la grupa mijlocie, vor merge...daca vrei la grupa mica...asa sa fie! nu cred ca vei intampina greutati in alegere...parerea mea!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput