Iasule, mandra cetate! (32)
Raspunsuri - Pagina 16
alipiticot spune:
carmen si aime La multi ani!
Eu am fost azi la banci si sunt dezamagita,ba una nu vrea venit din chirii,ba alta nu stiu ce venit la serv 2 nu-l vrea...etc.Nu cred ca vom obtine de la nici o banca suma care o vreau eu si s-ar putea sa luam numai garsoniera fara sa vindem sau ap cu 4 si atunci vindem.Noi vrem ambele dar....sunt f necajita.
dac aflati de un ap cu 4 camere ,mare si zona bunisoara si eu sunt interesata,dar prin credit.Nu ma intereseaza imbunatatiri.
Raluca poate ne dai un sfat si tu si eu as avea nevoie.
Nora mult succes in continuare!Tu vrei sa-ti cumperi altceva?
va pup si o seara buna!
Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
GabrielaG spune:
Carmen si aime va doresc din suflet multi, multi ani fericiti impreuna si sa fiti iubite!
Imi cer scuze ca am ajuns la spartul targului..constat ca nu-mi mai ajunge timpul deloc si nu ma pot organiza cum ar trebui.
Maine vreau sa ajung la Botosani, chiar nu are nimeni drum pana acolo? As vrea sa plec dimineata, dar sa vad ce autobuze gasesc de mers incolo.
Lacri, tu ai luat un piticut de la colega mea care a venit cu cotume la paradisul copiilor?
Pupici la toata lumea si somn dulce. Eu pic de somn...oare cu ce trece?
Gabriela si baietii
Nora__ spune:
Paula...cred ca te-am zapacit cu planurile mele.Eu ieri am cumparat apart cu 3 camere de la A2 si urmeaza sa vindem pe cel in care stam acum.
La Banca Transilvania ai fost?Acolo mai acorda credite,chiar daca esti in CIC.Depinde de analistul care se ocupa de dosarul tau.
Mult succes mai departe!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
amironeanu spune:
Buna seara!
Aime si Carmen, multi ani fericiti impreuna si sa va iubiti ca in prima zi!
Nora, daca nu sunt indiscreta, poti sa-mi spui cat ai dat pe el si la ce etaj este?
Raluca, orice ajutor este bine venit.
Paula, la OTP (langa vechiul tribunal, vis-a-vis de Hala) ai fost? Si la Alpha Bank (pe Independentei, langa Domo)?
Am fost duminica in Parcul expozitiei si se face un nou loc de joaca, vis-a-vis de vechiul loc de joaca, amenajat de Coca-Cola. Arata super, abia astept sa fie gata.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nora__ spune:
Andrea...am dat 1.350.000.000 lei,la et.1,3 camere,decomandat,72 mp,dar e mizerabil si nu are balconul inchis.Altfel,nu prindeam sub 40000 euro.
Apropo,fetele,nu stiti zugravi seriosi si nu prea scumpi? (stiu ca suna a utopie,dar eu inca mai sper)
Oana...ai zis ca ma ajuti cu o oferta de materiale si intrebi de un zugrav.
Gabriela...somnul trece cu somn la greu,pe o plaja in Hawaii
Sanatate si sa aveti o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alipiticot spune:
Buna dimineata!
Andreea am sa incerc si la OTP ,la alpha era in plan pt maine.
Nora am fost la Transilvania.Dar au dobanda mare.O sa vedem pana la urma.Tu ai facut credit?Cu ce banca?
Asa vrem si noi apartamentul fara imbunatatiri,il vrem cat mai ieftin,ca sunetm conditionati de credit ca apoi il facem noi cum vrem.
Dar vreau neparat spatiu mare,bl mai nou si zona acceptabila.
sper sa reusim pana nasc.
Nora in A2 sta cineva Barzu ,parca la et 6,e zugrav f bun,ne-a facut noua acum zeci de ani in casa(facea in calciu,cum se zicea si pe atunci nu toti lucrau asa)...se cunostea cu mama.Acum nu stiu daca mai lucreaza e cam in varsta,dar poate i-ti recomanda el pe cineva.
Era f serios,nu bea....etc.Pe altcineva serios nu mai stiu...cei care mi-au pus gresia mie,dar nu sunt zugravi.
Cel care il dai cu 2 camere cu cat il dai?informativ....
Va pup si o zi buna.
Scuze ca vb numai de case dar numai asta am in cap si parca o iau razna.....
Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Nora__ spune:
Paula....stiu de Barzu,mi-a lucrat si mie si mamei,dar a facut un accident cerebral,parca,mai de mult si acum nu mai lucreaza,ca apelam la el.Eu n-am facut credit.Am vrut,dar am renuntat.Ziceam de Transilvania pt ca a fost singura banca ce dadea credit pt nevoi personale,eu fiind in CIC,deci sa ia in calcul si indemnizatia mea.
Apartamentul meu il dau cu 980 mil,ca are imbunatatiri.Aici doar un var daca se da,de schimbare a aerului,ca noi am facut curat acum 3 ani.In rest,nu au ce face,doar sa sparga gresia si faianta si sa puna alta.Si in balcon am gresie.Am si termopan la dormitor,gazul e tras separat,coloana de apa rece separata,interfon,caloriferele sunt mari,iarna e caaaald,de trebuie sa mai deschizi geamurile sa se mai racoreasca.Si am platit putin la intretinere,maxim 2.300.000...si eu consum apa destula.Incalzirea a fost maxim 1.800.000 lei.Sa vezi de acum ce ma rupe intretinerea,la celalalt apartament.Acolo trebuie sa pun si repartitoare,ca ceilalti au si pierderile le-as suporta eu.
Nu l-am dat inca la vanzare,am zis ca-l scot dupa 1 iunie.
Mult noroc cu bancile!Ai grija sa intrebi de toate comisioanele practicate,ca ei nu-ti zic si te trezesti ca platesti mai mult decat ai crezut initial.Cica Transilvania e cea mai transparenta. Repet,citeste subiectul cu bancile de la Discutii generale,aici pe forum.
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
oanabandol spune:
neata fetele,
Nora, promit solemn ca azi iti trimit lista.mii de scuze, dar nu am avut timp nici sa respir.alerg in stanga si in dreapta incercand sa rezolv diferite probleme.
acus iar o iau la goana pe la agentiile turistice, ca vrem bilet la mare.
va doresc o zi super
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
cuconiada
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Nora_
Cristina,Raluca....multumesc de urari si voi sa reusiti tot ce va doriti!
Raluca,cum stai cu pregatirile?Ti-ai luat rochie?
Ohoho... pana imi iau eu o camaruta, cred ca ies la pensie de 10 ori...
Iar cu pregatirile... de azi intr-o luna e ziua... si noi abia ne apucam de impartit invitatiile... Noaptea trecuta am stat si am facut liste cu invitatii si am trecut numele pe plicuri...
Rochie imi voi face, dar nu stiu cand, ca nu prea am chef...
In rest, prea multe nu mai am de facut... Decat de cumparat vinul, berea, sucurile, apa minerala... Si papucei pt mine, ca nu am!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
adda spune:
Raluca, e vorba de ziua nuntii voastre! Cum sa nu ai chef sa cauti rochie? Fii fericita, doar te casatoresti (pentru a doua oara, daca se poate spune asa) cu barbatul pe care-l iubesti. E un moment de fericire. Viata e asa de scurta, plina de greutati si rautati incat trebuie sa gasim noi forta necesara pentru a trece peste toate zambind.
Probabil ca ai tu motive sa fii trista ...Dar ... Iesi afara, mergi prin parc, uita-te la copii, la catei si floricele (pe mine ma binedispun intotdeauna animalutele), gandeste-te ca ai motive pentru ca trebuie sa fii fericita (esti iubita )
Iaca ce mi-a trimis palmyrah de dimineata:
http://on202.com/cuteness/HopeThisBrightensYourDay.aspx
Garantat zambesti!
Orice-ar fi ... Cheer up!
Ia citeste articolul asta:
http://www.topsanatate.ro/article.php/consumul_de_peste_alunga_depresia/?id=20202