SCOALA SF .ANDREI , sect.6 - STEP-BY-STEP
Raspunsuri - Pagina 2
nacia spune:
Felicia GHELESEL ESTE CEA MAI TARE INVATATOARE!! Mak a uitat sa spuna ce prost crescut este fiul ei Andrei, iar ceilalti parinti si copii abia ii suportam iesirile violente. El de la step by step s-a mai plimbat prin cateva scoli,chiar si particulare (Mark Tawin) si nici acolo nu s-a putut integra. L-au batut si acolo????
Felicia Ghelesel absolventa de psihologie are metode super de lucru cu copii, iar acestia o iubesc si o simt apropiata, avand o fire calda si prietenoasa.
Iar tu Mak EDUCA-TI COPILUL!!!! Are lipsuri mari in educatie
cortez spune:
nefertari, eu am baiatul la step by step la o scoala din cartier (in sectorul 6)si sunt foarte multumita. Am mai scris despre acest subiect pe acest site, sper sa nu se supere nimeni ca ma repet. Copilul meu era foarte timid la gradinita si nu stia nimic cand a intrat in clasa I(sa scrie sau sa citeasca de exemplu asa cum stiau altii, pentru ca doamnele educatoarele de la traditional aveau preferatii lor). Dupa clasa Ia am vazut o transformare la el, acum citeste perfect este foarte increzator in fortele proprii si foarte prietenos si comunicativ cu alti copii. Invatatoarele nu fac diferente intre copii (cum se intampla frecvent la traditional)desi ca si la traditional sunt parinti care "cara", dar degeaba. Copii din clasa sunt prieteni si tin foarte mult unul la celalat.
Am vorbit cu un psiholog despre acest sistem de invatamant si despre cum se va integra in clasa a Va si mi-a spus ca atata timp cat scoala are vechime in step by step (la noi este de 10 ani)profesorii sunt obisnuiti cu modul de predare si cu libertatea lor, oricum clasa a Va e grea pentru toti.Din cate am auzit de la una din doamnele invatatoare (mai cu vechime) din contra copii de la step s-au ridicat mai repede decat ceilalti. Iar daca se intampla sa fie un dezastru la scoala din clasa a Va face mama rost de bani si ii bag meditatori pana il aduc pe calea cea dreapta, ce e dupa el? Sa-ti mai spun ceva mie mi-a recomandat step-ul o prietena care este invatatoare la traditional, iar una din doamnele noastre invatatoare o are pe fiica ei la noi in clasa, de ce ca e prost sistemul?
Am mai spus-o se invata dupa aceeasi programa scolara, au aceleasi carti chiar si culegeri si atunci de ce se spune ca nu se invata? Ca nu au teme pt acasa? Noi avem teme pt ca asa au cerut parintii si este foarte bine, zic eu. Ca teme de vacanta am avut 5 pagini de exercitii din culegerea de matematica si 2 pagini la scriere + de citit.
Anul acesta (am uitat sa precizez ca suntem in clasa a IIa) ne-a venit un coleg nou de la alta scoala de la traditional. Parintii fost placut impresionati de diferenta dintre step si traditional. Eu am ales step by step si nu regret nici o clipa, sper sa nu regreti nici tu. Depinde foarte mult si de invatatori. Ar mai fi multe de spus despre step si despre parea invatatorilor de la traditional care "fura" din programul si imaginea step atat cat le permite timpul. Noi avem timp, ei nu....![]()
Alemam spune:
Fetelor, cum s-au adaptat copilasii din clasa a V a? Cortez, imi poti da cateva informatii? Stie cineva ce invatatoare vor prelua clasa I in anul 2012-2013, deci cele care au anul acesta clasa a IV a, la Scoala 172, Sfantul Andrei?