SCOALA SF .ANDREI , sect.6 - STEP-BY-STEP

SCOALA SF .ANDREI , sect.6 - STEP-BY-STEP | Autor: nefertari

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de pareri !!!
Mi-am inscris baiatul la aceasta scoala , la clasa step-by-step . Parerile sunt impartite in legatura cu acest sistem de invatamant .

Aveti copii care frecventeaza astfel de clasa , cum evolueaza in decursul anilor , va reusi sa faca fata din clasa a V a ?

Poate voi ma ajutati sa iau o decizie .
Multumesc !!

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

buna!

fetitza mea e mica (la gradinitza) dar am luat si eu la randul meu aceasta decizie.... sistemul mi-a placut foarte mult (din descrieri) dar depinde de modul in care este aplicat in locul respectiv....

si, deoarece exista diferente foarte mari comparativ cu sistemul clasic de invatamant, mie mi se pare foarte important ca si restul claselor sa le faca la fel. adica ori invata "step by step" clasele 1-12, ori deloc. pentru ca, altfel, trecerea de la un sistem la altul va fi foarte grea pentru copil. mai ales ca accentul in sistemul clasic se pune pe acumularea de cunostinte (exagerata parerea mea), pe care copilul care a invatzat "step by step" nu le va avea.

concluzia mea a fost urmatoarea: ori "step by step" pana la facultate ori deloc. sper ca te-am putut ajuta in luarea unei decizii....

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mak spune:

Buna tuturor!
Am avut copilul la FELICIA GHELESEL si pot spune ca-i bate bine in prima luna, ca sa i se respecte autoritatea.
Deci, atentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by mak
Buna tuturor!
Am avut copilul la FELICIA GHELESEL si pot spune ca-i bate bine in prima luna, ca sa i se respecte autoritatea.

mak, cine-i FELICIA GHELESEL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Mak, la fel ca si Capcaunu`, intreb si eu: Cine e Felicia Ghelesel? Una din educatoare? Sa stim sa ne ferim de ea. Am si eu in vizor aceasta gradi pt. la anu`.

Stie cineva sa imi spuna cati copii sunt in grupa? Stie cineva sa imi spuna programul prelungit pana la ce ora e? De asemenea m-ar interesa cat este inchisa pe perioada verii?

Multumiri anticipate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Scuze, dormeam...E vorba de scoala, nu de gradi. Dar, parca am auzit ca e langa scoala si gradi? E adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da, e si gradinita langa scoala, si parc, si biserica, insa gradinita dupa ce a facut inscrieri anul acesta, cand s-au dus parintii in prima zi au fost anuntati ca gradinita se inchide pentru un an, ca n-a primit nu stiu ce aviz de functionare......bla, bla, bla...astea fiind explicatiile date de bodyguard ca nu era nici urma de personal.Existau insa niste hartii lipite pe geam in care se spunea unde au fost repartizati copiii pe la celelate gradinite din cartier...

Nu cred ca are grupe step by step din cate am auzit....eu stau in blocul de langa aceasta gradinita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La Sf.Andrei step-by-step a fost nepotul meu,adica este si acum dar in clasa a 5-a care nu mai este acelasi sistem.Din pacate in cazul lui nu a fost o alegere inspirata,acum are probleme cu invatatul,cu atentia la ore,intr-un cuvant are o situatie scolara aproape dezastruoasa de unde pana acum era foarte bine....
Trecerea este foarte brus de la un sistem la altul si copii pot foarte usor sa cada in extrema.

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Revin , dupa destul de mult timp e adevarat ,insa TREBUIE sa fac o precizare .
Doamna Felicia Ghelesel , care este INVATATOAREA copilului meu - in nici un caz nu bate copii
Fiind abia la inceput nu pot inca aprecia valoarea ei profesionala dar pot afirma fara strangere de inima ca baiatul meu s-a schimbat mult in bine si a invatat foarte multe lucruri frumoase , FARA SA FIE BATUT .
Desi ideea de "scoala" ii displace , datorita acestei invatatoare asteapta cu nerabdare urmatoarea zi .

Multumesc lui mak si valentinei , care au avut raspunsuri LA SUBIECT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mak spune:

Nu am vrut sa supar pe nimeni si nu bat campii!
Eu chiar am patit-o cu aceasta Ghelesel, desi initial mi-a facut o impresie f.f buna.
Daca copilul nu se incadreaza in tiparul ei, e FACUT(FORTAT)sa plece. Nu degeaba are cursuri psihologice facute. Exista multi copii care au plecat din acea clasa, din acelasi motiv(poti sa te interesezi la cei de aVa).
Chiar si cu colegele ei,invatatoare avea mari probleme de comportament, de aceea s-au schimbat foarte des(in 4 ani a schimbat 4 sau 5).Asta nu inseamna ca tu nu o sa te intelegi cu ea, e chestie de simpatie.Daca il place pe copilul tau, atunci e ok.
Poate si-a mai schimbat metodele, desi sincer, ma indoiesc.Din punctul meu de vedere GHELESEL FELICIA e o femeie REA SI PERICULOASA pentru psihicul fragil al unui copil. Sper sa nu mai treaca nici o mama prin ce-am trecut eu cu copilul meu. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna mak ,

Te rog sa activezi PM , daca ai timp si chef sa detaliem subiectul .
Sincer ma intereseaza foarte mult , dar nu cred ca e cazul sa impuiem capul tuturor .

Multumesc mult !

Mergi la inceput