Cum scapam de cartite?
Tatal meu are problema asta cu o cartita care sapa prin toata gradina.
Voi ati avut problema asta?
Cum ati rezolvat-o?
Multumesc anticipat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Raspunsuri
Lona spune:
quote:
Initial creeata de georgi75
Tatal meu are problema asta cu o cartita care sapa prin toata gradina.
Voi ati avut problema asta?
Cum ati rezolvat-o?
Multumesc anticipat.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si s� te inseli, dec�t sa fii pesimist si s� ai dreptate
Avem si POZE
Se identifica galeria (dupa musuroaiele de deasupra) si se afuma dintr-un capat al ai (se aprin niste bete umede). La capatul celalat se pune momeala toxica. Daca galeria este prea lunga, se distruge prin sapare/astupare cu pamant, si iar se pune momeala.
Atentie la otrava insa, amicii mei care au folosit aceasta metoda au scapat nu numai de cartita, ci si de cainele din curte!
georgi75 spune:
Multumesc mult Lona.
Caine tata nu mai are asa ca poate opera linistit. O sa-i spun insa sa avertizeze vecinii.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Avem si POZE
madymar spune:
toamna trecuta le-a dat o cunostinta parintilor mei o solutie sa scape de cartite: sa puna in gradina pe musuroaie si prin locurile invecinate bilute de naftalina din comert(se spune ca ele nu suporta mirosul de naftalina). Parintii mei inca nu au folosit solutia asta, anul acesta o vor incerca,dar acea persoana era f multumita de asta.Sper sa iti fie de folos
georgi75 spune:
Multumesc madymar.Chiar am naftalina prin casa.O sa i-o duc sa incerce mai intai metoda asta.
Vecinii s-au cam suparat cand tata le-a spus ca vrea sa puna ceva otrava pe-acolo...ca ei nu pot sa tina cainele legat.
Asa ca tata a renuntat la idee.
o sa-i propun si varianta asta.
Avem si POZE