Mamici casnice (40)
Raspunsuri - Pagina 9

impreuna spune:
impreuna spune:
 Ia poftiti, intra cineva pe chat? Ca eu acum i-am facut inaugurarea:)))
Bianca pofteste pe aici, nu sta ascunsa 
Flavia (sotie si mamica fericita) 

maria2mami spune:
maria2mami spune:
 Fetele la ora   16.30 am stabilit cu Flavia  sa facem conferinta...sa punem ultimele detalii la punct, trebuie sa ne miscam repede sa nu ne-o ia altii innainte  
mmiha

osna spune:
osna spune:
 salutare din nou
eu fac acum un spanac sa cresca muschii pe matei ,pun hainele la intins si apoi ies la plimbare ca e placut afara.
,pun hainele la intins si apoi ies la plimbare ca e placut afara.
flavia nu prea intru la banat,mai citesc uneori dar mai mult de 1 ora/zi la calculator mi-am propus sa nu stau.mai bag nasul pe la bucatarie sau pe culinar,pina citesc mailurile si scriu cate unul,timpul trece.

ange spune:
ange spune:

Ralucutza,faza cu in loc de fata a iesit baiat am patit-o si eu.Numai ca la mine era programat Robert primul si a iesit Maia.Si Maia mea a purtat imbracaminte albastra o buna bucata de vreme
Nu conteaza,sanatos sa fie!Nastere usoara!
Danelutza,ira nu e nou venita la noi ea trece din an in Paste cand isi aduce aminte de noi
 ea trece din an in Paste cand isi aduce aminte de noi
Dana,dar de ce te stresezi tu cu mersul pana la Moeciu? nu stam decat 2 zile mai!!! daca am fi stat o luna as fi inteles sa va faceti atatea probleme Dar la 2 zile nu avem timp nici sa ducem toate bagajele in camera de la masina
Dar la 2 zile nu avem timp nici sa ducem toate bagajele in camera de la masina
Andreea,La multi ani! sanatate si fericire maxima.sa ne povestesti cum ti-ai petrecut ziua si ce cadouri ai primit

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 salutare gagici!
va puteti imagina ca pina la ora asta nu am deschis calculatorul?!
da' am facut curatenie in otata casa, singurica, ca bolnavu' nu poate, ciorbita e pe foc. mai tre' sa-mi fac un dus si sunt fresh, da' n-am cu cine:)
ralucutza, acu' ce mai conteaza, sanatos sa fie si nastere usoara!
ziceti ca la 16,30 e conferinta? vin negresit.
alexa 

ange spune:
ange spune:
 Dana,ce reteta vrei sa-ti scriu?
incercati "aricii" din paine.Eu am facut ieri si le-am dat copiilor de pe strada unsi cu filadelphia.Au avut un succes nebun
Astazi vor sa le fac din nou dar cu ciocolata.
Pt. sambata la party lu' Robertzelul sigur fac o familie intreaga de arici
facem conf. astazi?

malla spune:
malla spune:
 La noi s-a pus ploaia, abia am reusit sa dau o tura de bulevard cu Andrei... M-am saturat de ploi...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana

mariussimiuc spune:
mariussimiuc spune:
 LA MULTI ANI,Andreea!!! Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!
In primul rand pupici la cuscra (de fiecare data ma incurc cand scriu cuvantul asta!hi hi hi  ) si la nora.
 ) si la nora. Ce mai faceti?
 Ce mai faceti?
Adriana,ai mai invatat ceva!  Sa nu spui ca nu e un lucru bun.
 Sa nu spui ca nu e un lucru bun.  

Corina,vrei sa schimb? Iote-ashe...Nu fa sport draga ca ti se strica laptele,se face lapte batut. 

Cami,ce iubita cred ca esti de copiii de pe strada.Pe cuvant ca-mi pare rau ca nu-s vecina cu tine! 
Raluca,ce mai conteaza ca intre timp i-a crescut cuc la bebe din burtica?Sanatos sa fie,chiar daca are sau nu cuc.
Va pup pe toate! Acu ma duc sa vad daca merge chat-ul! 
Miha   si
 si   Robert  (18 nov 2004)
  Robert  (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

LA MULTI ANI ANDREEA!
 LA MULTI ANI ANDREEA!