Mamici casnice (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alinuto sadicuto,fain sot ai! Maine vroiam sa sun si eu.
Cami,m-ai omorat! .Mare bucatareasa esti.!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

noapte buna dragelor,ma retrag la depou ca sunt chiauna de la dintar.m-a pilit de m-a omorat la un dinte sa-mi puna lucrarea pe el.plus ca la ora 7 am desteptarea sa preg copilu de gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

hai ma ange,ca sa vorbim avem voie,numai linkul sa nu-l dam.
e ca si cum popa nu vorbeste despre sex(ca doar si el face) na la ce-mi zboara mie mintea.

v-am pupat
mi-am trimis soata sa arunce gunoiul ca sa bag si eu un ochi pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ange vazushi ce zice moderatoarea noastra, sa nu-i dai adresa ca dupa... dau totzi navala acolo
Gata, soatza a promis ca miine se duce sa repare cuptorul de la aragaz, adica sa-mi aduca meserias. Dom'le buni unii barbatzi de sa-i maninci cu zahar, dar greu mai misca fizicul cind trebuie sa faca ceva. In Romanica, eu eram acasa si oama si om, ca tata era tablou de pus pe perete, nu era in stare nici macar sa izoleze un fir. Imi amintesc ca-mi spune : Daniela, ia si izoleaza tu firul asta, ca mi-e frica ca nu ma curenteze. Adica sa ma zgiltziie pe mine, nu pe el, si eu aveam atunci vreo 16 ani. Dar a vazut ca-mi bag nasul peste tot si invatz, a profitat.
Iaca asha am vorbit de v-am omorit. A, de fapt vroiam sa spun ca dupa ce rezolva cuptorul, am okit si eu niste maimutoii in zona culinara.
Svetlana in lipsa sotzului, unde bagai okii, ca aici nu vorbim de sex... , cred ca ai vreun link secret si nu vrei sa ni-l dai si noua.
Gata, va spun noapte buna... si... cine se trezeste miine dimineatza sau la noapte, sa faca o cafelutza, ca dupa aia trebuie sa cotizam la Dana ch, ca prea face in fiecare dimineatza.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Eu va las fete, ma retrag si eu ca ma doare capul, poate imi spune miha o solutie pentru capul asta...(tine cont ca sunt in perioada rosie!)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Eu iar am tras chiulul. Am stat muuuuuult la aer zilele astea sa incercam sa reparam pofta de mancare a Dariei si se pare ca am reusit.
Acum papa bine si e ceva mai linistita. Intram in fiecare seara si citeam dar nu mai aveam vreme sa si scriu. In seara asta, a binevoit sa adorma ceva mai repejor si am profitat.
Nici nu stiti cat va invidiez (in sensul bun) ca puneti de asa intalneala... pe bune... Va fi super!!! Dar sigur va mai fi si o data viitoare...

Va las si va urez o noapte frumoasa!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salutare fetele,
iata ca reusesc si eu sa intru...de cateva zile am cam tras chiulu de la ora de curatenie si astazi m-am pus pe treaba....nu-s gata mai am maine un picut sa sterg piscoturile lui Alex de pe mobila de la bucatarie si de spalat perdelutele (cu model pe ele,a la Alex).
Alex de cateva zile e fixata pe taicasu astazi toata ziua la cautat prin casa, nici la nani nu a vrut sa se duca.Primul cuvant care-l scoate de dimineta e PAPAAAAAAAA.....(is geloasa...eu ma strofoc toata ziua cu ea pe aici si pupaturile si imbratisarile cele mai infocate el le primeste).
Fla,cea de a 3 maseluta e pe drum...ma mir ca nu prea a fost smiorcaici si nici febra nu a facut,nu stiu ce este cu ea ca de 4 zile i-mi doarme dupa masa cate 3 ore jumatate 4...o astept sa iesim afara la joaca si Alex a mea tot doarme.E minunat ca doarme atat dar cate 3 ore legate nu a mai dormit de cand avea 3 luni.
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dana,sper sa nu ajung sa fiu o soacra acra.Si daca fii-miu a fi la fel ca tat-su pe bune ca n-am sa ma supar pe nora daca-l scutura nitel! Dar zic io ca n-o sa fie chiar asa.Poate mai rau! Glumesc desigur!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ok atunci nu dau sit spun doar ca "aricii" din paine ii gasiti pe culinar la tehnici si ustensile subiectul "aluaturi in forme" ceva de genul asta
asa e bine?

osna,mi-ai placut mult la faza aia cu sexul si popa

Dana,nu sunt mai bucatareasa buna.Fac si eu dupa fete ca sa treaca timpul mai repede ca mor de plictiseala singuraExperimentez retetele altora.
Crezi ca ai mei mananca ceva din ce fac?! gusta si gata! tot pizza si spaghete-mi cer asa cum au invatat ei la scoala
am noroc cu gasca de pe strada doar de la ei primesc felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

ce o fii mai fetelor cu durerile astea de cap,ca sipe mine ma doare de nu mai pot si pana la urma care e remediu miha dar no sex ca n-am chef.

asa si sa stii danelutza cafeaua o dau cu foarte mare placere la propriu si la figurat ca de cand nu mai pipa sotzu nu mai bea nici cafea decat cand si cand si am la cafea destula.
mersi ca te-ai gandit la mine

Poze cu Lucas

Mergi la inceput