Bebelusi de sept-oct 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Valen mercic de raspuns si tie.
Ma intreb acuma, o las cateva zile fara carnita si branza dar cand incep sa i dau iar nu se repeta povestea cu constipatia? De doua zile i am dat numai cereale,piure de fructe si iaurt danonino si a facut moale. Tu cum ai facut?

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mimsi, chiar ma intrebam de ce nu mai scrii...sper sa scapi de neplaceri si sper sa nu fi avut probleme cu bebelina sa fi fost bolnavioara! Pune-ne poze noi! Si felicitari pentru ma-ma! Se zice ca al doilea copil va fi tot fetita daca a apucat sa zica prima oara mama . Eu o tot invat sa zica tata si nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

kid, !

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codruta, multumim, Fabiano se simte deja mai bine
Ioana, ai inteles cum sta treaba cu rudenia...mama mea cu mama lui Anto sunt surori...si noi am crescut tot cam asa, foarte apropiate, si uite ca destinul ne-a adus la numai 230 km distanta una de alta!!! ...desi Germania e imensa. Cu toate astea, sa va mai spun ca nu ne-am vazut din decembrie 2004? Rusine sa ne fie ! Da vorbim cu orele la telefon, asa ca nu se pune...
S-a dus Daniele (sotzuŽ) sa ridice scaunul de masa al copilului, ne-am facut baiat mare, luam masa in mod civilizat din seara asta. Pana la urma am luat de plastic si pe roti. Sa vedem daca o sa fie incantat bebeul.
O seara frumoasa la toate !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna frumoaselor

Imi pare tare rau ca nu am ajuns in parc ieri, Matei nu a vrut deloc sa adoarma pana la 2.30 asa ca as fi avut un copil super marait in parc si as fi stricat atmosfera, ca sa nu mai zic de nervii mei.
Data viitoare.
Am reusit sa stric de tot copilul. Pe langa ca nu mai doarme ca inainte (si-a mutat somnul mai lung din zi dupa-amiaza) nici nu mai mananca . Imi vine sa mor. Am intrat in clubul mofturosilor, dar eu nu-s obisnuita cu fitze de-astea. Azi n-a vrut sa manance mai deloc fructe cu branza la 11 (am incercat si cu mar si cu piersica), apoi a adormit pe la 1, s-a mai trezit la 4 juma si a mancat cu chiu cu vai 100 ml de piure la 5, adica dupa 6 ore de la putinul piure de fructe. Aaaaaaaaaaaaa!!!!
Kid, ma bucur ca i-a placut avocado , imi pare rau ca nu ne-am cunoscut nici ieri. Cat despre MC de romania am mai zis-o si eu mai demult, jnapani de jnapani, sa-i ia gaia, ca sa nu vorbesc urat. Si nu in ultimul rand multumesc frumos ca nu te-ai infiintat cu praji facute de tine ieri
Mifloricico, felicitari pentru vorbele muuulte.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

latrishia - eu zic sa schimbi iaurtul. Nu de alta, dat am vazut la enterocolite dupa danonino, de nu vreau nici sa mai aud de el.
Ii reintroduci treptat alimentele: intr-o zi carnita in piure, ziua urmatoare putina branzica si tot asa. Evident, nu-i da in aceeasi zi carne, orez, banane, mar copt - sau combina-le cu ceva mai laxativ: de ex carne cu spanac, banane cu pere etc.

Apropo de spanac: nu vad nici un motiv pentru care nu se da. Daca stie cineva un motiv logic, sa-mi spuna si mie. Am auzit o varianta - ca ar avea nitriti; insa toate legumele au, pentru ca astia se gasesc in sol (defapt nitrati care se transforma in nitriti)si implicit in apa de fantana cu care se uda toate plantele. Ar insemna sa nu le mai dam nici un fel de piure.
Sunt de acord cu ciupercile dupa 1 an.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

A, am uitat. Miflore, iti urez insanatosire grabnica (de cand tot vreau sa-ti scriu si mereu uit; cred ca ti-a trecut si mama racelii ).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vizionat pozele. Supeeer!
Propun ca duminica viitoare daca este frumos afara sa venim si cu paturi sa facem un soi de picnic. Ce ziceti?
La subiectul carucioare ma abtin ca ma bate sotul daca zic ceva. Adevarul e ca n-am de ce sa ma plang prea tare de actualul, doar ca nu arata prea bine.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Anya eu spanac i am dat la sfarsitul postului, ca am mancat eu vreo 2 sapt spanac si i am dat si ei amestecat cu cartof. Ce anume contine danonino de provoaca enterocolita? Eu sincer m am gandit ca daca am voie sa i dau iaurt danone nu vad de ce sa n am voie danonino desi mi s a spus fara fructe dar ce fructe sunt in ala, fierte si deshidrate

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cand ii dau la Petra oglinda, se uita la ea si se pupa in oglinda . De mult face asa, dar am uitat sa va zic.
Cand rade ii hohote o apuca unepri sughitzul.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput