Oradea (11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Doar cele cu flori
www.marius.rdsor.ro/flori
Cele fara flori trebuie sa le pozez din nou pe macro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Wow Marius, ce ma bucur ca ai pus poze! A inflorit cercelusul, muscata si achimenes! Bravo!
Eram asa de curioasa de muscata englezeasca daca s-a prins, pentru ca nu mai inmultisem prin butasi acest tip de muscata. Eu ti-am dat un lastar pus direct in pamant (fara radacini) si aveam emotii cu el. Ma bucur ca ti-a facut flori asa de frumoase.
Cercelusul sa nu-l tii in soare direct (ca i se rasucesc frunzele) si poti sa-l pulverizezi cand e racoare (seara sau dimineata).
La mine desi sunt foarte bogate plantele de achimenes (alea mov) abia acum dau boboci si cred ca asta e cauza, trebuia sa mai separ din tufa pentru ca nu au putere sa infloreasca.

Si petuniile tale sunt frumoase!

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Daria - acum am vazut mesajul ... ti a raspuns bine simina ref la ce ai intrebat adaug doar atat ca acea cerere normal trebuie sa o depui inainte cu 15 zile de a ti se termina cic-ul pentru a da posibilitatea angajatorului sa anunte eventuala persoana care s ar afla in locul tau ca i se expira perioada determinata. Cum nu e cazul tau ajunge cum a spus simina.

Totusi am o nelamurire - tu in perioada asta nu semnezi nimic?

simina - muscata din pacate nu s a prins, in rest toate sunt superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sar`na de explicatiuni !
Mercedes - io`s asa, pe neveu, mai iau un salar pe langa indemnizatie
Vazut florile vecinului Is foarte faine si colorate, io le vad si de jos

Mey, daca se anunta vreo intalneala, anuntati-maaa !

Pupam gasca !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am aparut si eu... Voi in ce parcuri iesiti?
As iesi si eu cand e mai racoare un pic, dar atunci apar si tantarii... Si taaare mult ma iubesc animalele astea scarboase:((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

fetele si in special gabibarta stiti ceva de heritage elite - am inteles ca e destul de bun dar si f scump cel putin pt bugetul meu- n as vrea sa iau teapa ...

simina conform ziarelor de azi incepand de ieri se aplica 370

Mergi la inceput

Mercedes, concret unde ai citit?

Eu am ganduri mari de ...demisie. Daca nu se schimba ceva in bine pt. mine luna asta am sa spun la revedere locului actual de munca.
Faza e ca trebuie sa imi caut alt job. Eu de voluntariat m-am saturat. De concediu de odihna nu e vorba...asa ca toate merg din ce in ce mai prost de-mi vine .

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

M-am intors de la tara, a fost super fain, racoros si odihnitor. Mai vreaaau.Tudor e ok grasutz si bronzat. S-a bucurat tare mult cand ne-a vazut (mai ales pe tata-so)si contrar celor asteptate n-a facut deloc urat cand am plecat.
Ioi azi am fost ca beata, pe bune. Ce or fi zis pacientii saracii de ei, nu stiu.
Simina draga nu stiu unde lucrezi si ce faci, dar daca nu esti multumita ia-ti inima-n dinti si gata. Imposibil sa nu-ti gasesti altceva. Eu mai am inca un an de specializare dar am si zis ca in conditiile in care nu-mi gasesc post renunt si o iau de la capat cu altceva. Asa ca fii curajoasa si...succes.
Vai iara ma apuca mustrarile vis a vis de flori. V-am zis ca am o singura floricica, de fapt plantutza ca nu infloreste, mostenita de la fostii proprietari. Am vrut sa cumparam si noi ceva floricele pt balcon dar dupa vizita la serele de pe Centura am reusit sa luam numai pamantul pe care-l port constiincios de cateva luni in Matiz (oricum ii mai da greutate). Da' mi-am promis ca nu mai raman eu fara floricele.
Ieri am citit un articol in presa locala despre initiativa buna (zic eu)a unor investitori de a deschide o salina la subsolul unei vile din Nufarul, salina care are parametrii celei de la Praid.Stiti ceva de ea?

Mergi la inceput

Adela, m-am uitat la pozele voastre si imi place tare mult cum ati renovat locuinta. Cat despre flori, pot sa-ti dau cativa lastari, daca vrei.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Vai, am muncit din greu in apartament si am investit mai mult decat ne-am propus. Dar asta e. Oricum preconizam ca vom mai ramane cel putin 2 ani aici, in apartament si merita efortul, nu atat pt noi cat pt copil. E tare mandru de camera lui cu norisori. Ar mai fi multe de facut dar ne oprim aici. Cat despre flori iti multumesc anticipat. V-am spus ca ne-am cumparat o parcela de teren pt casa si chiar intentionam ca la momentul potrivit sa-ti cer parerea despre floricelele de la casa (acolo sper ca voi avea spatiu mai mare).
Apropos de poze.Florile chinuite care se vad in cateva imagini nu erau ale mele iar cand au venit fostii sa-si ia ultimele lucruri din casa au adus 2-3 saci si-au aruncat efectiv ghivecele cu flori la gunoi de mi-a plans sufletul dupa ele.
Am vazut ca imi apar cateva pete pe poze, cred ca s-a murdarit lentila de la aparat. Oare unde pot sa-l duc sa mi-l desfaca si sa-l curete bine-bine?

Mergi la inceput