Oradea (11)
Raspunsuri - Pagina 17
marius spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Marius, cum ramane cu "sigla"? ca nu mi-ai mai dat un raspuns. Daca vrei sa mai fac modificari, sa-mi zici.
Florile mele
Mii de scuze am fost foarte prins si inca sunt. Am reusit sa fac altfel arata asemanator nu am mai schimbat culoarea e deja sus pe server chiar daca nu e gata pagina.
Uite asa arata acum
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
Bine, Marius. Credeam ca te-ai suparat, de nu mai raspunzi.
P.S. Am vazut dimineata cum ai modificat pagina. Spor la treaba in continuare. Am rasfoit si eu site-ul.
P.S. Am reusit sa-mi iau liber joi. Merg la cheful de pensionare a mamei. Iarasi sunt "fotograf" si nu numai. Trebuie sa o ajut. Deja incepe sa miroasa a prajituri pe la mine.
Florile mele
adi2003 spune:
Mimoza (o prajitura cu foi si crema de lamaie) + prajitura cu umplutura de nuca + tort.
Florile mele
Editez...Poftim, a trebuit sa vorbesc de prajituri ca sa-mi colorez stelutele in galben.
adi2003 spune:
Tineti-mi pumnii ca ma duc la dentist. Cred ca am emotii de ce schimb "locatia".
Florile mele
gabibarta spune:
Simina nu intreb cum a fost la dentist, dar sper ca nu a fost asa de grav:(
Mercedes, in sfarsit am gasit si eu linkul cu tortul lui Cristi, intr-adevar era grozav!
Va pup!
adi2003 spune:
Gabi, n-a fost rau deloc la dentist, mai ales ca a fost mai mult o vizita de acomodare. De saptamana viitoare incep serios.
Am plecat la chef la gradi.
Florile mele
adi2003 spune:
Multumim...
M-am si intors. A fost frumos, emotionant, caldura mare...si multa veselie.
Sa va arat tortul???
Sigur ca da.... Iar aici absolventa celor 40 ani de gradinita. Ma mandresc cu mama mea.
Florile mele