Calauzele tarmurilor
Raspunsuri - Pagina 3
ligeea spune:
Din pacate eu nu am cum sa0ti trimit decat peste vre-o sapt. un far din....CUBA. Am fost in excursie in iarna asta si am inchiriat o masina pt. 3 zile. Am renuntat la confortul resortului si ne-am avantat pe drumuri cubaneza , fara harti , fara itinerar. Am mers spre Cienfuegos si Trinidad , pe drumuri de tara , prafuite . Am gresit drumul de n ori. Nu stiu daca e cel mai frumod far dar e cel mai singur. E un far vechi ca tot ce e acolo , parasit parca pe plaja pustie . Am avut o senzatie de deja-vu , parca s-ar fi deschis o usa din alta lume. O sa-ti trimit o poza -noi am facut multe dar din pacate numai una cu farul.
Un alt loc frumos e la Sulina , farul vechi ti-l mai amintesti din Toate Panzele SUS ?
scarmanus spune:
Ligeea, astept cu mare interes poza cu farul cubanez. A propos de Cuba, am vazut si eu cu ceva timp in urma niste poze absolut fantastice facute de cineva care a vizitat tara. Un peisaj de "tara" nemaipomenit, ce verdeata orbitoare si ce vegetatie, am rams visand .
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
ligeea spune:
Dupa ce vizitezi tara nu mai visezi ci...oftezi.Ofezi cand vezi o tara daruita de Dumnezeu cu atat de mult si oropsita cu un sistem atat de opus , anacronic zonei si feelingului locuitorilor. E atata mizerie ....si atata coruptie...e atat de mult dintr-o Romanie a anilor trecuti.
Tara e minunanta . E verde alba si albastra deopotriva. E frumos daca nu stai in resorturile mincinoase care-ti arata o Cuba spoita , falsa . E suficient sa pleci ca sa vezi adevarul . Un adevar care socheza si incanta deopotriva . oamenii iti cer un pix, sau un carnetel.Mi-aduc aminte de mine mica la Mamaia cand nu-ntelegeam de ce in magazinul ala SHOP nu putem sa cumparam .
E mult de spus si nu stiu daca mai mult de bine sau de rau. Am dorit, am visat sa vad Cuba dar nu m-as mai intoarce prea curand. E prea trist sa vezi o tara sa frumoasa incremenita in trecut .