Lista Gradinite Bucuresti - bila alba / bila negra

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

se vede ca-i vacanta de-i asa liniste pe aici!... va doresc tuturor vacanta placuta si va asteptam cu informatii noi despre gradinite!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

pentru ca vacanta se apropie de sfarsit, indraznesc sa aduc pe prima pagina acest subiect, pentru a fi in atentia parintilor - dar si pentru noi propuneri- pozitive sau nu!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

moko, multumim din suflet pentru ajutor! Haideti, dragilor, sa ne punem pe scris, sa punem aici mai multe informatii utile pentru parinti si pt. pitici!

Intrebare: despre Gradinita Gemana de pa Nicolae Iorga ce stiti?...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Ma primiti si pe mine in gashca?

Caut gradinita pentru terorist, singura problema e ca vreau sa fie aproape de mine, adica Dristor Salajan Titan. Sa il pot duce si aduce eu fara concursul unui sofer (neposedand carnet).

Pana acum am vizitat gradinita CONDOR - mi-au facut impresie buna dna directoare, baia bucataria si dotarile insa mi s-a parut f inghesuita - si gradinita GENOVEVA - tot asa impresie buna mai putin mocheta din camera celor mici care era cam prea obosita si programul care prevedea somn numai pt copiii din grupa mica... Pai si cand promoveaza in grupa mijlocie nu mai doarme la pranz? Lamuriti-ma daca asa e si pe la alte gradinite ca poate sunt eu neinfomata.
Miane merg sa vad gradinita PETER PAN.

TOate aceste gradinite sunt din sectorul 3 si mi-ar fi de mare ajutor parerea celor care au fost pe acolo. Va multumesc anticipat.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De gradinitia Degetica de langa Plazza Mall stie cineva ceva?

Claudia, mamica de baietel 2 ani si 8 luni si de fetita 11 luni

Poze Mara si Matei
Poze Praga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Despre gradi Degetzica stiu doar ce am vb la telefon si ce am vazut pe site..nu am ajuns sa o vizitez (la telefon am vb cu directoarea..deci normal ca totul era frumos -este o gradi nou infiintzata)
pretul este 750 ron pentru program prelungit, pot asigura si transportul obtional

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Buna, dragele mele! Va multumim pt contributia adusa subiectului si va rugam, daca vreti, sa notati gradinita dupa instructiunile de pe prima pagina, pentru a putea da cat mai multe informatii utile si celorlalti parinti!

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns compi spune:

bila alba- nu stiu cat de alba ca nu stiu gradele de comparatie, pentru gradi particulara ........
nu dau prea multe detalii, aveti google si puteti face o vizita.
14 in grupa, cu program scurt sau lung, par ca se pricep la ce fac, desi copkilu a inceput sa fie cam prea voluntar (o fi si varsta...).
in rest invata engleza, cica si ceva germana anu asta, au facut teatru, dans, karate, poezii si cantece, baga serbari, vizite la circ teatru si zoo, plimbari prin parc.
cativa parinti cu fitze, adica au cucoanele prea mult timp de shopping, dar in general bine crescuti babacii. la program scurt cu toate optionalele si transport cu microbuzul ma astept anu asta pe la 700 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Ajutati-ma si pe mine! Stie cineva ceva de cresa nr. 35 , SECT. 3?As vrea sa-mi inscriu fetita acolo, dar nu am gasit nici o informatie despre ea pe net. Aveti copii acolo?

Mergi la inceput

compi, multumim pentru informatii!

nastasika, eu nu cunosc detalii despre cresa 35 insa invitam parintii care stiu sa ne spuna si noua!

Mergi la inceput